طریقه مصرف قارچ گانودرما چگونه است؟
قارچ گانودرما لوسیدوم را به روشهای مختلفی میتوان مصرف کرد. اما در تمامی این روشها لازم است که قارچ را آسیاب کرده و به پودر تبدیل نمایید. قارچ گانودرما لوسیدوم پرورشی به علت جنس و بافتی که دارد با آسیاب کردن نیز کاملا پودر (مانند زردچوبه یا مواد دیگر) نخواهد شد. اما برای مصرف در همین اندازه که در تصویر پایین مشاهده میکنید کافی است.
میزان مصرف قارچ گانودرما
مقدار مصرف قارچ گانودرما روزانه ۱ الی ۳ گرم میباشد که توصیه میشود با یک گرم در روز شروع به مصرف کنید و بعد از بیست روز این مقدار را به دو گرم در روز برسانید. (ایدهآل ۲ الی ۳ گرم در روز است) یک قاشق غذاخوری معادل دو گرم میباشد. برای تاثیرگذاری بیشتر بهتر است این مقدار در دو یا سه وعده و قبـل از وعدههای غذایی مصرف شود. برای مثال اگر روزانه ۲ گرم مصرف میکنید آن را به دو وعده یک گرمی در روز با فاصله زمانی تقسیم نمایید.
بهتر است که این قارچ قبل از وعدههای غذایی مصرف شود اما اگر دچار مشکلات گوارشی یا معده هستید بهتر است پس از وعده غذایی مصرف کنید.
توجه: بیشترین میزان مصرف برای بیماریهای خاص نظیر سرطان پنج گرم در روز با مشورت پزشک میباشد.
همانطور که در بالا نیز ذکر کردیم قارچ گانودرما را به روش های مختلفی میتوان مصرف نمود. در اینجا این روشها را توضیح میدهیم:
مصرف قارچ گانودرما به صورت دمنوش:
روش پیشنهادی ایران گانودرما برای مصرف گانودرما لوسیدوم همین روش یعنی مصرف به صورت دمنوش است. در این روش شما باید قارچ را آسیاب کنبد و سپس پودر قارچ گانودرما را به مدت ۴۰ دقیقه در قوری دم کنید و مصرف نمایید. در این روش در صورتیکه ۴۰ دقیقه دم بکشد دیگر نیازی به مصرف لِرد (تفاله) قارچ نیست.
مصرف عصاره قارچ گانودرما:
برای گرفتن عصاره قارچ گانودرما پنجاه گرم پودر گانودرما را در سه لیتر آب به مدت چهار ساعت بجوشانید تا جایی که نیم لیتر آب باقی بماند سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنید. روزانه بین پنج تا پانزده میلیلیتر از عصاره را میتوانید مصرف نمایید (یک قاشق غذاخوری معادل پنج میلیلیتر میباشد). ایدهآل ده میلیلیتر در روز است که بهتر است این مقدار در دو الی سه وعده مصرف شود.
ترکیب پودر قارچ گانودرما با نوشیدنی ها:
در این روش شما میتوانید پودر قارچ گانودرما را با آبجوش، نسکافه و یا قهوه ترکیب کرده و میل نمایید در صورت تمایل میتوانید مقداری عسل، نبات و یـا شکر به آن اضافه کنیـد. (بجز بیماران دیابتی و کسانی که قند خون بالایی دارند). در این روش لِرد یا تفاله قارچ نیز باید میل شود.
قارچ گانودرما چه طبعی دارد؟
طبع این قارچ پرخاصیت سرد و تر میباشد. اگر طبع بدن شما نیز سرد است پیشنهاد میکنیم برای نتیجه گیری بهتر همراه با این قارچ کمی زنجبیل، دارچین و یا مواد غذایی دیگری که طبع گرم دارند مصرف نمایید.
اثرات جانبی و عوارض قارچ گانودرما
در مورد این قارچ هنوز گزارشی مبنی بر عوارض جانبی آن مشاهده نشده است. با این حال برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، در شروع مصرف این قارچ از دوز پایین یعنی یک گرم در روز شروع کنید و پس از بیست روز به دو گرم در روز برسانید. اما در صورتی که دچار مواردی مثل سرگیجه، آبریزش بینی، درد معده، مشکلات گوارشی و … شدید از ادامه مصرف پرهیز کرده و به پزشک رجوع کنید.
موارد منع مصرف قارچ گانودرما:
زنان باردار و مادرانی که در دوره شیردهی هستند.
کودکان زیر 12 سال
بیماران مبتلا به MS برای مصرف این قارچ حتماً با پزشک خود مشورت کنند.
افرادی که تحت شیمی درمانی یا عمل های جراحی هستند حتماً قبل از مصرف این قارچ با پزشک خود مشورت نمایند.
اگر به راهنماییهای بیشتری نیاز دارید میتوانید با ما تماس بگیرید و سوالات خود را از کارشناسان ما بپرسید. حتی اگر این محصول را از ما تهیه نکردهاید!
ساعات پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه 9 الی 17 و پنجشنبهها 9 الی 13 به جزء روزهای تعطیل