تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون

شاید همه ی ما فکر کنیم چربی خون یک چیز بد و اضافی است و بدن ما به آن نیاز ندارد. در صورتی که چربی خون متعادل، کاملا برای بدن ضروری است. آن چیزی که خوشایند نیست، مقدار زیاد آن است که منجر به سکته های مغزی و قلبی می شود. دانشمندان با مطالعه ی تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون به این نتیجه رسیده اند که این قارچ منجر به کاهش کلسترول شده و از حمله های قلبی و سکته جلوگیری می کند. در ادامه از قارچ گانودرما و چربی خون و راه های درمان آن خواهیم گفت.

تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون موجب استفاده از آن در بسیاری از دارو ها شده
تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون موجب استفاده از آن در بسیاری از دارو ها شده

قارچ گانودرما قارچی بسیار شناخته شده در کشور های چین، ژاپن و کره است که هر کدام نامی متفاوت به آن اطلاق می کنند. پوشش سفتی دارد و  بیشتر در مناطق مرطوب می روید و بر تنه ی درختان لانه می گزیند. خواص قارچ گانودرما بر فشار خون و سایر بیماری ها باعث شده تا به طور سنتی برای درمان از آن استفاده شود. اما جدا از خواص درمانی این قارچ، برای جوانسازی و روشن سازی، رویش مجدد مو ها و دیگر مقاصد زیبایی نیز از آن استفاده می شده است.

چه چیزی باعث شده تا تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون مثبت و بهبود دهنده باشد؟

گانودرما لوسیدوم حاوی ترکیبات آلی، تری ترپین ها و اسید گانودریک هایی است که از جذب و رسوب کلسترول های بد در بدن جلوگیری کرده. کلسترول های بد را از بدن دفع کرده و بدین صورت سطح چربی خون را متعادل می سازد. برای مطالعه تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون، یک آزمایش بر روی تعدادی خوکچه و موش انجام شد. نتایج آزمایش، بیانگر تغییر سطح کلسترول خون در حین مصرف قارچ گانودرما و چربی خون کاهش یافته بود.

کاهش ۱۸ درصدی LDL یا همان کلسترول بد، یکی از چندین تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون در ازمایش انجام شده بود. کلسترول و چربی خون جمع شده در رگ ها، که پلاک نامیده می شود، دلیل اصلی سکته های مغزی و قلبی است. هنگامی که این پلاک ها بر اثر فشار خون بالا از دیواره ی رگ ها جدا می شوند، با خود یک لخته ی خون حمل می کنند که بر اثر جریان خون به قلب یا مغز رسیده و باعث مرگ می شود.

آزمایشات انجام شده ی دیگری نشان داد که این قارچ باعث تنظیم فشار خون شده و از حمله های قلبی جلوگیری می کند. تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون و دیگر بیماری ها، دلیلی شده تا شرکت های داروسازی از قارچ گانودرما به عنوان ماده اصلی و ترکیب سازنده ی دارو های خود استفاده کنند.

چربی خون یا کلسترول چیست؟

بنا به سازمان قلب اسپانیا، چربی خون را می توان اینگونه تعریف کرد: (چربی طبیعی موجود در بدن که در همه ی سلول ها یافت می شود). اعضا و ارگان های بدن ما برای عملکرد و انجام فعالیت ها، جذب و حل برخی ویتامین ها از جمله ویتامین دی و ساخت سلول ها و هورمون ها به کلسترول نیاز دارند.

کلسترول توسط کبد یا غذای مصرف شده در بدن به وجود می آید. چربی در خون حل نمی شود پس برای جذب و به مصرف رسیدن سلول ها به یک پروتئین می چسبد که به آن لیپوپروتیین می گویند. لیپوپروتیین ها دو دسته اند، یکی LDL یا کلسترول بد و دیگری HDL یا کلسترول خوب.

کلسترول خوب یا HDL اگر بیش از نیاز سلول ها در بدن باشد، به کبد بازگشته و از بدن دفع می شود.

اما مقدار اضافه ی کلسترول بد یا LDL از بدن دفع نمی شود و در رگ ها رسوب کرده و موجب تصلب شرایین می شود.

رسوب چربی در رگ های خونی به منزله ی زنگ خطر در برابر حمله های قلبی است.
رسوب چربی در رگ های خونی به منزله ی زنگ خطر در برابر حمله های قلبی است.

برای عملکرد صحیح ارگان های بدن باید تعادل لازم بین این دو کلسترول برقرار باشد. تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون و برقرار ساختن تعادل بین دو کلسترول، باعث شده که به یک درمان طبیعی برای این بیماری تبدیل شود. آزمایش بالینی انجام شده بر ۱۰ بیمار، برای مشاهده ی خواص قارچ گانودرما بر چربی خون، نشان داد که بعد از مصرف دو ماهه ی قارچ گانودرما علاوه بر کاهش سطح گلیسیرید و کلسترول خون، سردرد و خستگی در بیماران از بین رفته بود. بر خلاف بسیاری از دارو های شیمیایی استفاده شده برای درمان چربی خون بالا که خود باعث عوارض جانبی دیگری می شود. از عوامل موثر بر تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون می توان به جنس بیماران، سن آنها و شدت کلسترول در خون اشاره کرد.

چه چیزی ریسک ابتلا به چربی خون را افزایش می دهد؟

  • سن: با افزایش سن خطر ابتلا به این بیماری هم افزایش می یابد. گرچه در میان نوجوانان و کودکان امری نادر است، اما احتمال ابتلای آنها به این بیماری وجود دارد.
  • وراثت: چربی خون می تواند ریشه ی ژنتیکی داشته و از نسلی به نسل بعد منتقل شود.
  • وزن: اضافه وزن و چاقی منجر به افزایش کلسترول خون می شود.
  • نژاد: احتمال ابتلا به چربی خون ممکن است در یک نژاد نسبت به دیگری بیشتر باشد.

چگونه می توان فشار خون بالا و خطر سکته های قلبی را کاهش داد؟

با تغییر سبک زندگی و داشتن رژیم غذایی مناسب در کنار مصرف قارچ گانودرما و چربی خون کنترل شده، می توان خطر حمله ی سکته های قلبی را کاهش داد. رژیم غذایی بهتر است که مقدار بیشتری میوه و سبزیجات در برداشته و محصولات حیوانی کمتری از جمله گوشت، مرغ، لبنیات و تخم مرغ شامل آن باشد. ورزش منظم و مداوم تاثیر قارچ گانودرما بر روی چربی خون را چند برابر می کند. پس اگر می خواهید شاهد معجزه و خواص قارچ گانودرما بر چربی خون بالای خود باشید و سلامتی خود را برگردانید، بهتر است مصرف منظم این گیاه را در کنار تغذیه ی مناسب و ورزش داشته باشید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

2 نظر ثبت شده
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها