آشنایی کامل با قارچ ترافل (دنبلان کوهی)

یکی از معروف ترین و گران ترین نوع قارچ های طبیعی موجود در دنیا که خاستگاه آن را باید در میان جنگل های مرطوب جست، قارچ ترافل است که به نام قارچ دنبلان نیز شهرت دارد. این قارچ بسیار کمیاب است و پرورش دادن آن برخلاف دیگر انواع قارچ های موجود در دنیا، بسیار سخت، زمان بر و هزینه بردار می باشد.

خرید قارچ ترافل یا دنبلان کوهی با بهترین قیمت

  • قارچ های دارویی

    قارچ ترافل (دنبلان کوهی)

    1,450,000 تومان2,900,000 تومان
  • خیلی از قارچ های شناخته شده در دنیا بر روی زمین می رویند اما قارچ دنبلان برخلاف دیگر قارچ ها، در زیر زمین می روید و به صورت غده ای در فاصله ی سی سانتی متری زمین و در نزدیکی ریشه های درختان بلوط می روید. قارچ ترافل بسیار نادر بوده و همین علت گران بودن آن می باشد. حتی بعضی بر این ادعا هستند که قیمت آن گاهی از خاویار نیز بیشتر می شود. برای خرید قارچ ترافل و بهره مندی از خواص بینظیر آن حتما از فروشگاه های معتبری که در زمینه فروش قارچ های دارویی فعالیت دارند اقدام کنید.

    برای دریافت مشاوره پیش از خرید از راه های زیر اقدام کنید:

    محل رویش قارچ دنبلان کوهی

    خیلی از قارچ های شناخته شده در دنیا بر روی زمین می رویند و یا بستر رویش آن ها تنه های درختان است. اما قارچ دنبلان برخلاف دیگر قارچ ها، مثل سیب زمینی در زیر زمین می روید و به صورت غده ای در فاصله ی سی سانتی متری زمین و در نزدیکی ریشه های درختان بلوط می روید.

    قارچ ترافل بسیار نادر بوده و همین علت گران بودن آن می باشد. حتی بعضی بر این ادعا هستند که قیمت آن گاهی از خاویار نیز بیشتر می شود. ترافل را در بعضی از نقاط جهان نظیر ایتالیا می توان پیدا کرد. با این حال در ایران نیز این قارچ در نواحی غربی مثل بانه و همچنین در نقاط جنگلی استان گلستان و گیلان دیده و برداشت می شود. علاوه بر نوع جنگلی این قارچ، قارچ دنبلان بیابانی را در نواحی بیابانی ایران نظیر شیراز، هرمزگان، سیرجان و خراسان یافته و برداشت کرده اند.

    آشنایی با قارچ ها و استفاده از آن ها در ایران بسیار ریشه دار است و به زمان های گذشته و طب سنتی ایران برمی گردد. قارچ ترافل طعم و مزه و البته بوی بسیار قوی دارد. عطر قوی موجود در این قارچ به مواد موجود در آن مربوط است. استفاده از این قارچ در خوراک پزی ایرانی طعم بسیار خوبی به غذاها می دهد. از این قارچ در اشکال مختلف می توان استفاده کرد که کاربرد آن در آشپزی تنها یک روش رایج استفاده از قارچ ترافل یا دنبلان شمرده می شود.

    قارچ ترافل

    مواد موجود در قارچ ترافل

    قارچ ترافل حاوی مواد و املاح معدنی بسیار گرانبهایی در درون خود است که می تواند برای بسیاری از مشکلات جسمی و روحی انسان شفابخش باشد. در تحقیقاتی که در آزمایشگاه های سراسر دنیا بر روی ترکیبات موجود در این قارچ صورت گرفته است، انواعی از ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین انواع گسترده ای از ترکیبات شیمیایی مفید و بی نظیر را یافته اند.

    از همین رو پزشکان طب مدرن و همین طور اطباء طب سنتی در سراسر دنیا بر روی مصرف قارچ دنبلان برای درمان بسیاری از امراض روحی و جسمی به اتفاق نظر رسیده اند. ریبوفلاوین، نیاسین، تیامین، چربی، پروتئین، آب، کلسیم، پتاسیم، فسفر و … تنها بخشی از مواد معدنی و املاح موجود در این قارچ نادر شمرده شده اند. میزان برآورد شده ی کربوهیدرات برای قارچ ترافل 49.61 درصد عنوان شده است که برای یک قارچ میزان قابل ملاحظه ای است و این نشان می دهد که کسانی که قصد گرفتن یک رژیم غذایی مناسب برای لاغری را دارند می توانند روی این قارچ دارویی خوراکی حساب کنند.

    این قارچ از میزان مناسبی فیبر، کالری، کافئین، و  چربی های ضروری تشکیل شده است. برای همین هم اغلب پزشکان تغذیه برای افراد چاقی که قصد لاغری دارند این قارچ را توصیه می کنند. از دیگر مواد تشکیل دهنده ی قارچ ترافل را باید بتا کاروتن، ریبوفلاوین، لوتنین و زاگزانتین، ویتامین های گروه B، فولات، استرول، پلی ساکاریدها، تانن ها و …دانست. این ها مواد ارزشمندی هستند که بطور یکجا در یک قارچ کوچک ترافل جمع شده اند و از آن یک گنج کمیاب گران بها ساخته اند.

     

    کاربردهای قارچ ترافل یا دنبلان کوهی

    گیاهان دارویی به طور کل نقش مهم و حیاتی در ساخت داروها و حفاظت از سلامتی و بهداشت انسان دارند. در میان انواع فراوان گیاهان دارویی در سراسر دنیا، قارچ ها جایگاه ویژه ی خود را دارند. قارچ ها به راحتی رشد می کنند و در کنار رشد بی دغدغه شان، یک مجموعه ی کامل از مواد مغذی و خواص دارویی شمرده می شوند. برای همین هم می توانیم آن ها را یک گنج بی انتها برای بشر به شمار آوریم که مسئول حفظ نشاط و سلامتی او محسوب می شوند.

    قارچ ترافل در میان گونه های متنوع قارچ های موجود در دنیای ما، یک گنج نادر و کمیاب است که مجموعه ی تمام عیاری از خواص دارویی و خوراکی به حساب می آید. پزشکان در آزمایشگاه های تخصصی خود در جای جای این کره ی خاکی سالیان سال است روی خواص ترافل کار کرده اند و به نتایج جالبی در مورد کاربردهای گوناگون قارچ دنبلان (ترافل) رسیده اند. بر اساس یافته های پزشکان و محققان حوزه ی تغذیه و دارو، از قارچ ترافل به جز کاربری خوراکی و غذایی، می توان به عنوان یک داروی مکمل عالی برای درمان بیماری ها و امراض گوناگون بهره برد. عصاره ی گرفته شده از این قارچ در تحقیقات بسیاری روی موش ها، ثابت کرده است که بسیاری از بیماری ها و مشکلات جسمی و روحی را می تواند درمان کند. علاوه بر این ها قارچ ترافل دارای خواص بیشماری برای بهداشت پوست و مو است. این امر باعث شده است که از مواد موجود در عصاره ی این قارچ، در ساخت کرم ها، پماد ها، لوسیون ها و شامپوها بهره های فراوانی ببرند.

    قارچ ترافل خشک شده

    فواید قارچ ترافل یا دنبلان کوهی

    پژوهش های آزمایشگاهی نتایج بسیار ارزشمندی را در طول سال ها از خواص بی نظیر قارچ دنبلان (ترافل) به انتشار رسانده اند که در این نوشتار به تعدادی از این خواص اشاره می کنیم. در واقع این شما هستید که پس از مطالعه ی این نوشتار می توانید تصمیم بگیرید که از این به بعد به جای استفاده از انواع داروهای شیمیایی که عوارض گاه جبران ناپذیری برای سلامتی و بهداشت روح و روان فرد دارند، از مواد طبیعی مثل قارچ ترافل استفاده کنید و به اوج سلامتی و نشاط دست یابید.

    یکی از مهمترین خواص مصرف قارچ ترافل کاهش سطح کلسترول بد خون است که این هم به دلیل وجود میزان بالای استرول در این قارچ می باشد. استرول های موجود در قارچ دنبلان تاثیر زیادی در کاهش کلسترول بد خون در افراد با کلسترول  بالا دارد.

    از دیگر فواید مهم استفاده از قارچ ترافل، بهره مندی از خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی این قارچ طبیعی گرانبها است که علاوه بر پاکسازی دستگاه گوارش و سیستم تنفسی، در بالا بردن توان سیستم ایمنی بدن نقش داشته و باعث می شود قدرت عمومی بدن بیشتر شود. قارچ ترافل دارای انواعی از بهترین آنتی اکسیدان های خوراکی است که ضد رادیکال های آزاد تضعیف کننده ی سیستم ایمنی، شمرده می شوند.

    تاثیر قارچ دنبلان کوهی بر روی رادیکال های ازاد

    رادیکال های آزاد در فضا و هوای اطراف ما رها هستند و روی بدن ما تاثیرات تخریب کننده ای می گذارند. رادیکال های آزاد از مهمترین عوامل ابتلا به سرطان ها و بیماری های خاص نظیر نقص سیستم ایمنی شمرده شده اند. بنابراین مصرف موادی که سرشار از آنتی اکسیدان های مقوی هستند می توانند عاملی برای مبارزه با این عوامل سرطان زا شمرده شده و آثار تخریبی آن ها را از بدن دفع کنند. قارچ ترافل از بهترین نوع داروهای خوراکی ضد سرطان محسوب شده است که به هر صورت که مورد استفاده قرار بگیرد، می تواند اثرات مثبت خود را روی بدن فرد بگذارد.

    از مهمترین آثار تخریبی رادیکال های آزاد و سموم منتشر شده در هوای آلوده و محیط های شهری، بروز افسردگی، استرس، اضطراب، اختلالات روحی و روانی و بیماری های روحی نظیر اختلال دوقطبی و … می باشد. در کنار فعالیت های روان درمانی برای این دست از بیماران، پزشکان همواره تاکید بر مصرف مواد غذایی و داروهای حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی نظیر پتاسیم، کلسیم، آهن و املاح معدنی می کنند. قارچ ترافل از بهترین مواد خوراکی دارویی است که سرشار از تمامی این مواد توصیه شده است و استفاده از آن در درمان این قبیل بیماران تاثیرات معجزه آسایی دارد. مواد معدنی و ویتامین های موجود در این قارچ به طور مستقیم روی سلول های عصبی و گیرنده های عصبی فرد اثر می گذارند و در ترشح هورمون های نشاط بخش و ریلکس کننده نقش مهمی دارند. اگر در رابطه با نحوه مصرف این قارچ سوالاتی دارید، مقاله نحوه مصرف قارچ ترافل را مطالعه نمایید.

    قارچ دنبلان کوهی

    از دیگر خواص موجود در قارچ ترافل باید به اثرات مثبت آن روی بیماران قلبی عروقی اشاره کرد. اسیدهای چرب ضروری موجود در این قارچ تاثیر غیر قابل انکاری در دفع چربی های اشباع شده در رگ های خونی دارند و می توانند باعث رفع پلاک های خونی در افراد مستعد برای سکته بشوند. استفاده از قارچ ترافل چه به صورت عصاره و چه به صورت خوراکی می تواند مانع بروز سکته در این قبیل افراد شده و سطح امید به زندگی و نشاط را در آن ها بالا ببرد. بر اساس پژوهش های اثبات شده، از قارچ ترافل می توان برای پیشگیری و کنترل عفونت قرنیه چشم نیز بهره برد.

    زگیل تناسلی و خواص ضد میکروبی قارچ ترافل

    قارچ دنبلان کوهی (ترافل) را می توان برای درمان بیماری های عفونی جنسی نظیر زگیل تناسلی استفاده کرد و از آن فواید بیشماری برد. این قارچ حاوی خواص ضد میکروبی قوی بوده و از مواد آنتی باکتریال و ضد ویروسی مفیدی در ساختار خود بهره برده است. بیماری زگیل تناسلی که بر اثر عفونت ناشی از تهاجم ویروسی پاپیلومای انسانی به بافت مرطوب پوستی بدن به وجود می آید، به صورت زائده های پوستی نرم بروز می یابد. این بیماری می تواند دارای عوارض مختلفی همچون خارش های شدید و یا درد و خونریزی و سوزش بسیار زیاد باشد. مصرف دوره ای قارچ گران بهای دنبلان کوهی به دلیل خواص آنتی باکتریالی که در خود دارد می تواند به بهبود عوارض ناشی از زگیل تناسلی منجر شده و به تدریج مسیر لازم را برای بهبود بیماری فراهم نماید.

    آنتی اکسیدان ها و زگیل تناسلی

    خواص آنتی اکسیدانی قارچ ترافل از دیگر ویژگی های مهمی هستند که در این قارچ ارگانیک نهفته می باشند. آنتی اکسیدان ها از مهمترین موادی هستند که در بدن به کمک گلبول های سفید رفته و در تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن تاثیر بسیار زیادی دارند. توده های بدخیم زگیل تناسلی که ممکن است بر اثر تهاجم ویروس پاپیلومای انسانی و همین طور ضعف سیستم ایمنی بدن به صورت بی رویه گسترش پیدا کنند، با مصرف قارچ ترافل قابل کنترل می شوند. آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی مثل E ،D ،C ،A ،B و… که در قارچ دنبلان کوهی به وفور پیدا می شوند از مهمترین موادی هستند که از فعالیت رادیکال های آزاد و رشد توموری ضایعات پیش سرطانی زگیل تناسلی جلوگیری به عمل آورده و مانع تخریب سلولی بیشتر در بافت های آسیب دیده ی بدن می شوند. مصرف این قارچ به دلیل برخورداری از چنین آنتی اکسیدان هایی از انتشار زگیل تناسلی ممانعت به عمل آورده و باعث توقف رشد توده های خوشه ای این بیماری می شود.

    قارچ ترافل

    خونسازی قارچ ترافل و زگیل تناسلی

    از دیگر مهمترین خواص موجود در قارچ ترافل برخورداری آن از مواد پروتئینی، فیبر، اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و همین طور عناصر معدنی همچون آهن، کلسیم، پتاسیم و … است که در خون سازی در افرادی که به دلیل زگیل وسیع مقعدی و زخم های ناشی از آن در انتهای روده ی بزرگ دچار خونریزی های شدید می شوند، نقش چشمگیری دارد. این دسته از افراد به دلیل زخم و عفونت ناشی از زگیل وسیع مقعدی در هنگام دفع با درد و خونریزی های شدید مواجهند که کاهش سطح گلبول های قرمز خون را برای آن ها در پی دارد. مصرف قارچ ترافل در ساخت هموگلوبین خون موثر بوده و کم خونی به وجود آمده در این دسته از بیماران را به تدریج جبران می کند. در واقع یکی از بهترین خوراک های دارویی که مصرف آن به صورت ارگانیک باعث تسریع در روند بهبود بیماری عفونی زگیل تناسلی می شود همین قارچ ترافل خوشمزه است.

    خواص قارچ ترافل برای پوست

    قارچ دنبلان کوهی یا ترافل ویتامین های بسیار موثری برای تقویت و شادابی پوست دارد. مصرف این قارچ در جیره ی غذایی روزانه به ویژه برای افرادی که دچار پیری زودرس در صورت شده اند و یا از اثرات به جای مانده از اسکارها و زخم ها و یا بثورات جلدی رنج می برند بسیار مفید و کارآمد می باشد. ویتامین های موجود در قارچ ترافل پوست را به کلاژن سازی مجدد ترغیب می کنند و با  آب رسانی به پوست باعث خونرسانی بهتر و رفع چین و چروک و لایه برداری از پوست می شوند. برای افرادی که دچار بثورات پوستی ناشی از باکتری ها و قارچ ها شده اند مصرف قارچ ترافل(دنبلان کوهی ) به دلیل این که حاوی مواد آنتی باکتریال و ضد قارچ می باشد در طی یک دوره ی درمانی روند بهبود پوست را پیش برده و به دفع باکتری ها و قارچ های آسیب زننده  به بافت پوست پرداخته، به تدریج باعث رشد مجدد سلول های پوست و بازسازی آن می شود.

    قارچ ترافل

    خواص قارچ ترافل بر مو

    یکی از مشکلاتی که اغلب افراد با آن دست و پنجه نرم می کنند سفید شدن زودهنگام موها است. این مشکلی است که می تواند باعث آسیب های روحی جدی در افراد بشود. پژوهش های حوزه ی علم پزشکی در مورد گیاهان و قارچ های خوراکی دارویی نتایج جالبی در مورد قارچ ترافل و خواص آن در رشد موها و برطرف کردن سفیدی موها منتشر کرده اند. بر اساس این پژوهش ها ، استفاده از قارچ ترافل چه به صورت خوراکی در غذاها و چه به صورت پودر در قهوه یا دمنوش می تواند به خونرسانی و اکسیژن رسانی بهتر به ریشه های موها کمک کرده و باعث رشد بهتر موها بشود. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قارچ ترافل در تقویت پیاز مو و رنگدانه های مو نقش مثبت داشته و باعث می شوند که دوباره رنگ تازه به موها برگردد.

    خواص قارچ ترافل بر کبد چرب

    قارچ ترافل در کنار انواع ویتامین ها و مواد معدنی که در ساختار خود دارد، حاوی ترکیبات زیست فعالی همچون استرول ها و پلی ساکاریدها است که تاثیر چشمگیری در چربی زدایی از کبد و پاکسازی آن از سموم و چربی های انباشته شده بر آن دارد. کبد عضو مهم و حیاتی بدن است که سموم موجود در خوراکی ها و هوایی که تنفس می کنیم را به خود گرفته و به تصفیه ی خون کمک می کند. این امر به تدریج باعث ایجاد کبد چرب در افراد می شود. از همین رو پزشکان مصرف قارچ های ارگانیک همچون ترافل ( دنبلان کوهی) را برای افرادی که از کبد چرب رنج می برند توصیه می نمایند. استفاده از این قارچ در جبره ی خوراک روزانه توسط افراد سالم باعث پیشگیری از ابتلا به کبد چرب شده و نشاط و سرزندگی را برای آنان به همراه می آورد.

    قارچ ترافل

    خرید قارچ ترافل (دنبلان کوهی)

    برای خرید قارچ ترافل یا دنبلان کوهی و اطلاع از قیمت آن حتما از فروشگاه ها و سایت های معتبر اقدام کنید تا بتوانید این قارچ را باکیفیت بالا و قیمت ماسب تهیه کنید. سایت ایران گانودرما یکی از سایت های معتبر در زمینه فروش قارچ های دارویی می باشد که دارای چندین سال سابقه درخشان در زمینه فروش این قارچ ها می باشد و با خیال راحت می توانید برای خرید قارچ های دارویی از این سایت اقدام کنید همینطور میتوانید قبل از خرید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید تا با دریافت مشاوره رایگان راحتتر خرید کنید.

    0 0 رای ها
    به ما امتیاز دهید
    مشترک
    اطلاع از
    guest

    1 دیدگاه
    جدیدترین
    قدیمی ترین بیشترین رای
    بازخورد داخلی
    مشاهده تمام دیدگاه ها