آشنایی کامل با قارچ یال شیر یا هریسیوم

جنگل ها یکی از مکان های رویش انواع گیاهان دارویی و پرخاصیت هستند که در طول هزاران سال منبع غذایی عظیمی برای بشر شمرده می شده اند. از گذشته های دور تا به امروز اطباء طب سنتی برای جمع آوری انواع گیاهان دارویی مفید و ضروری برای درمان بیماری ها و رفع امراض، راهی دشت ها و جنگل ها می شده اند. به همین روش بشر توانست قارچ ها را کشف کند و به خواص جادویی موجود در آن ها برای شفای بیماری ها و بهبود سلامت بدن پی ببرد. چینی ها و ژاپنی ها و کلا مردمان سرزمین های شرق آسیا را باید پیشگامان کشف داروهای گیاهی و بخصوص قارچ ها به شمار آورد. قارچ هایی مثل قارچ گانودرما لوسیدوم، قارچ شیتاکه، دکمه ای، قارچ یال شیر و … تنها نمونه هایی از قارچ های خوراکی دارویی هستند که قدمت استفاده از آن ها به بیش از هزاران سال قبل برمی گردد.

خرید قارچ یال شیر با بهترین قیمت

  • قارچ های دارویی

    قارچ یال شیر (هریسیوم)

    450,000 تومان460,000 تومان
  • هریسیوم نام علمی است که برای قارچ یال شیر برگزیده اند. قارچ یال شیر به شکل ریش سفید پیرمرد است که برای همین هم به نام قارچ ریش سفید معروف است. قارچ یال شیر بافت نرم و بامزه ای دارد که از بافت درونی آن برای پخت و پز استفاده می کنند. قارچ یال شیر علاوه بر اینکه خوراکی می باشد و می توان با آن انواعی از خوراک های خوشمزه را درست کرد، دارای قابلیت دارویی نیز می باشد و می توان از آن برای درمان بسیاری از امراض و بیماری ها استفاده های بیشمار برد.

    برای دریافت مشاوره پیش از خرید از راه های زیر اقدام کنید:

    محل رویش قارچ یال شیر

     قارچ های خوراکی و غیر سمی جنگلی، یکی از این گیاهان دارویی هستند که روی تنه ی درختان سبز جنگلی و همچنین روی تنه های افتاده و پوسیده ی درختان می رویند و منابعی غنی و سرشار از املاح معدنی برای بدن انسان به حساب می آیند. قارچ یال شیر یکی از این قارچ های پرمصرف و شناخته ی شده ای است که محل رویش آن را در جنگل های هیرکانی شمال ایران، جنگل های شمال آسیا، اروپا و آمریکای شمالی دانسته اند.

    محل رویش و پرورش این قارچ تنه ی درختان افتاده و مرده و پوسیده ای است که روی زمین های نمور جنگل افتاده اند و پوشش سبز جلبکی روی آن ها را پوشانده است. قارچ هلیسیوم یا همان یال شیر دقیقا روی همین بدنه های مرده ی سفت و سخت درختان افرا، بلوط سیاه، صنوبر و … رشد می کند. این قارچ زیبای استثنایی با آن شکل عجیبش را به نام های گوناگونی در سراسر دنیا می شناسند. مردمان بومی جنگلی در جاهایی که این قارچ در نزدیکی آن ها می روید، از آن به روش های گوناگون در پخت غذاهای خود استفاده می کنند.

    بعضی دوست دارند آن را کباب شده بخورند و عده ای هم آب پز شده ی این قارچ را در کنار دیگر مواد غذایی وعده ی خود می پسندد. مهم نیست چجور آن را می پزید، مهم خواص و فواید بی شمار و غیر قابل شمارشی است که در استفاده از این قارچ نهفته است و شما می توانید با بکار بردن آن در جیره ی غذایی روزانه تان، به سلامتی و بهداشت روحی روانی و همچنین جسم خود کمک کنید. در این نوشتار تا حدی شما را با قارچ یال شیر و فواید استفاده از آن آشنا می کنیم.

     

    آشنایی با قارچ یال شیر

    هریسیوم نام علمی است که برای قارچ یال شیر برگزیده اند. قارچ یال شیر به شکل ریش سفید پیرمرد است که برای همین هم به نام قارچ ریش سفید معروف است. قارچ یال شیر بافت نرم و بامزه ای دارد که از بافت درونی آن برای پخت و پز استفاده می کنند. قارچ یال شیر علاوه بر اینکه خوراکی می باشد و می توان با آن انواعی از خوراک های خوشمزه را درست کرد، دارای قابلیت دارویی نیز می باشد و می توان از آن برای درمان بسیاری از امراض و بیماری ها استفاده های بیشمار برد. بستر رویش قارچ یال شیر، تنه ی پوسیده و مرده ی درختان جنگلی نظیر گردو، راش، افرا، بلوط و … است. برای همین، این قارچ حاوی انواع گوناگونی از املاح معدنی همچون کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز و … است که همگی از دل عناصر اصیل جنگلی برای رویش این قارچ حاصل می شوند.

    ویتامین های موجود در قارچ یال شیر

    از این رو، می توان این قارچ را یک داروخانه ی کامل برای سلامتی و نشاط بدن به شمار آورد. قارچ هریسیوم، به دلیل رویش در مناطق جنگلی و بهره مندی از آب و هوای پاک و نور خورشید، دارای ویتامین های بسیار زیادی است که از آن میان می توان به ویتامین های A ،D ،E ،C و ویتامین های گروه B اشاره داشت که از قوی ترین آنتی اکسیدان های لازم و ضروری برای بدن شمرده می شوند. این ها نشان می دهد که به کار بردن قارچ ها در جیره ی غذایی بخصوص قارچ یال شیر می تواند روزانه تمامی املاح معدنی و مواد لازم و مورد نیاز بدن یک انسان را به او برساند.

    قارچ یال شیر

    رسیدن این مواد به بدن می تواند ضامن سلامتی و بهداشت و نشاط فرد باشد. دقیقا به همین دلیل است که در کشورهایی مثل چین و ژاپن از شیوه ی درمانی مدرنی به نام مایکوتراپی یا همان قارچ درمانی برای معالجه ی انواع بیماری ها و درمان امراض مختلف استفاده می کنند. این نوع قارچ ها با بهره وری از یک بستر طبیعی برای رشد خود ، همه نوع خواصی را از آن خود کرده اند.

    ترکیبات موجود در قارچ یال شیر

    هریسیوم یا قارچ یال شیر انواعی از مواد معدنی، املاح، ترکیبات شیمیایی طبیعی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های عالی را در خود گنجانده است که از نظر طب سنتی یک مجموعه ی کامل از مواد مغذی لازم برای بدن انسان به شمار می آید. به طور خلاصه می توان ذکر کرد که انواعی از فیبرها که به طور تقریبی چیزی حدود 35 درصد حجم قارچ یال شیر را تشکیل می دهد، پروتئین ها که بیست درصد از بدنه ی هریسیوم را شکل داده اند، کربوهیدرات که بطور تقریبی می توان گفت 35 درصد از یک قارچ یال شیر را ساخته است، اسیدهای آمینه ی ضروری، ویتامین های گروه B نظیر ویتامین B1 ،B2 ،B3، و B5، و همین طور مواد معدنی مثل ژرمانیوم آلی، روی، سلنیوم، مس، آهن، فسفر، کلسیم و …مواد و املاح ضروری تشکیل دهنده ی قارچ هلیسیوم محسوب می شوند.

    اما لازم به یادآوری است که همه ی مواد موجود در قارچ یال شیر به این ها ختم نمی شود. باید بدانیم که قارچ جنگلی یال شیر در کنار این ها که ذکر شد، دارای کلی ترکیبات زیست فعال مهم و مفید برای سلامتی بدن است. ترکیبات زیست فعالی که داروی درمانگر برای بسیاری از امراض بشر شمرده می شوند. اریناسین H یکی از پلی ساکاریدهای موجود در قارچ یال شیر است. بتا دی گلوکان که در تحقیقات آزمایشگاهی از آن به عنوان یک داروی مقوی ضد سرطان یاد کرده اند. آرگوسترول و بتا سیتوسترول هم جزو استرول های موجود در قارچ یال شیر هستند. اسیدهای امگا3 و ویتامین های D2 و D3 که در این قارچ وجود دارند از عوامل مهم درمانی برای بیماری های صعب العلاجی مثل سرطان و تومورهای بدخیم به حساب می آیند.

    قارچ یال شیر

    خواص قارچ یال شیر یا هریسیوم

    این روزها با وجود انواعی از مواد شیمیایی و غیر طبیعی و همچنین ذرات سمی موجود در هوای آلوده، استفاده از گیاهان دارویی و به ویژه قارچ های خوراکی و دارویی  امری بسیار ضروری و مهم برای حفظ سلامتی بدن شمرده می شود. قارچ ها در بدنه ی خود انواعی از ترکیبات مهم زیست فعال و ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را دارند که می توانند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و باعث ارتقای سطح بهداشت جسمی و روحی بدن فرد بشوند. در میان انواع گوناگونی از قارچ های روییده در جنگل های سراسر دنیا، قارچ یال شیر که در جنگل های هیرکانی شمال ایران نیز می روید، یکی از پرخاصیت ترین و همین طور خوشمزه ترین نوع قارچ های دارویی خوراکی به حساب آمده است.

    این قارچ را می توان هم در خوراک ها و آشپزی روزانه استفاده کرد و هم از عصاره ی دارویی آن برای درمان بیماری ها بهره برد. مهمترین خواص قارچ یال شیر و استفاده کردن از آن در جیره ی غذایی روزانه، بهره مندی از خواص آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. ویتامین های مفید موجود در این قارچ روی گیرنده های دستگاه عصبی بدن تاثیر مستقیم می گذارند و باعث ترشح هورمون های نشاط بخش شده و در رفع اضطراب و برطرف شدن استرس اثر بخش هستند. جهت اطلاع از قیمت قارچ یال شیر و خرید آن می توانید به صفحه محصولات سایت ایران گانودرما مراجعه کنید.

    روش های مصرف قارچ یال شیر

    نکته ی قابل توجه در مورد مصرف قارچ یال شیر این است که بر خلاف خیلی دیگر از قارچ ها، این قارچ را نمی توان به صورت خام خام مصرف کرد. در واقع طریقه ی خوراکی قارچ یال شیر فقط از روش پختن آن است. یکی از روش های معروف مصرف قارچ یال شیر کاربرد آن به همراه قهوه است. به این معنا که قهوه ی یال شیر از شهرت بسیار زیادی بهره مند است. مصرف قهوه ی یال شیر باعث بالا رفتن میزان کارآیی مغز می شود و سطح یادگیری و قدرت تمرکز فرد را برای انجام کار بالا می برد. قارچ یال شیر را می توان در کنار خوراک های متنوعی که روزانه مصرف می کنیم سرخ کنیم که طعم بسیار خوب و دلنشینی دارد. آنتی اکسیدان های موجود در این قارچ باعث عدم جذب رادیکال های آزاد و سموم ریز موجود در هوای آلوده در بدن می شوند.

    0 0 رای ها
    به ما امتیاز دهید
    مشترک
    اطلاع از
    guest

    0 نظر ثبت شده
    بازخورد داخلی
    مشاهده تمام دیدگاه ها