آیا ویروس HPV از بدن خارج می شود؟

شاید در برخورد با افراد گوناگون تا به حال نام بیماری های جنسی و به ویژه زگیل تناسلی به گوشتان خورده باشد. زگیل تناسلی برجستگی های ریز و درشت پوستی از نوع سنگفرشی است که در نواحی مختلفی از بدن فرد مبتلا ظهور می کند. در نقاطی مثل کشاله ران، بیضه ها و آلت تناسلی مردانه و همین طور در نواحی واژن، دهانه ی رحم در زنان و در نقاطی همچون گردن، دست ها، کف پا، دهان، حلق، مری و… برجستگی های زگیل تناسلی ظاهر می شوند. بسته به این که فرد در چه سطحی از سیتستم ایمنی قرار دارد و این که ویروس HPV که به آن مبتلا شده است که چه تایپی می باشد، می تواند فرد را درگیر یک بیماری جدی و یا کم خطر و عادی نماید.

تا به امروز بین 150 تا 170 نوع ویروس HPV در جهان مورد شناسایی پزشکان حوزه ی بیماری های جنسی STD قرار گرفته اند که بر اساس مطالعات آن ها تعداد معدودی از این تایپ ها در زمره ی خطرناک ترین تایپ ها به شمار می آیند که می توانند در فرد مبتلا زمینه ی ابتلا به انواع سرطان ها را پدید بیاورند. بد نیست بدانیم بی توجهی و غفلت نسبت به زگیل تناسلی و عدم رعایت نکات بهداشتی و اخلاقی از مهمترین فاکتورها در وخیم شدن حال فرد و همین طور ابتلای دیگران به این ویروس دردسر ساز به حساب می آید.

تشخیص و درمان زگیل تناسلی

پزشکان توصیه های اکید دارند به افرادی که در روابط جنسی خود مسائل اخلاقی را رعایت نمی کنند به این که هربار پس از ارتباط جنسی با فرد یا افراد مختلف با رجوع به پزشک و آزمایشگاه های پاتوبیولوژی از سلامت جنسی خود آگاه شده و در صورت ابتلا، شریک یا شرکای جنسی خود را نیز از این وضعیت آگاه نمایند. برای تشخیص ابتلای فرد به بیماری عفونی زگیل تناسلی روش هایی همچون تست اسید استیک، تست پاپ اسمیر و آزمایش کولپوسکوپی وجود دارد. این آزمایش ها هر کدام به نوعی فرد را نسبت به وجود یا عدم وجود زگیل تناسلی در بدن و همین طور گونه ی HPV که به آن مبتلا شده است آگاه می نماید.

پزشکان پس از تشخیص تایپ ویروس HPV که در بدن فرد باعث بروز زگیل تناسلی شده است، روش های درمانی متعددی را ارائه می دهند. این روش ها تنها به رفع علائم و نشانه های زگیل تناسلی کمک می کنند. روش های درمانی اتخاذ شده برای مقابله با نشانه های پوستی روی بدن افراد مبتلا به زگیل تناسلی شامل لیزر درمانی، سرماتراپی، سوزاندن، جراحی و همین طور استفاده از محلول ها و پمادهایی همچون پودوفیلین می باشد که اغلب تنها به رفع التهابات ناشی از زگیل تناسلی و عفونت ناشی از آن بر روی بدن بیمار کمک می کند.

ویروس HPV

آیا ویروس پاپیلومای انسانی از بدن خارج می شود؟

یکی از نگرانی هایی که در رابطه با ویروس پاپیلومای انسانی و درمان آن برای افراد مبتلا به زگیل تناسلی وجود دارد باقی ماندن این ویروس در بدن فرد و ناقل ماندن آن می باشد. تحقیقات پزشکی تا به امروز نشان داده اند که روش های درمانی روی کار آمده برای زگیل تناسلی تا به امروز نتوانسته اند برای خروج ویروس از بدن بیمار کاری انجام بدهند. در واقع تمامی روش های درمانی که تا به امروز برای زگیل تناسلی روی کار آمده اند برای رفع نشانه ها، التهاب، سوزش و خارش و بهبود بثورات جلدی ناشی از این بیماری می باشند و هیچ کمکی به طور قطع به یقین به خروج ویروس از بدن فرد نمی کنند. با این حال طب سنتی با بهره گیری از روش های درمان با گیاهان دارویی و قارچ های خوراکی دارویی برای صدها سال است که تنها چاره برای مقابله با این قبیل بیماری ها محسوب می شود.

دانشمندان و محققان همواره در پی جدیدترین و بهترین داروها برای بیماری هایی از قبیل زگیل تناسلی و… هستند برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جدیدترین داروهای کشف شده برای بیماری زگیل تناسلی حتما مقاله کشف داروی جدید زگیل تناسلی را مطالعه نمایید.

درمان زگیل تناسلی با قارچ های دارویی

اغلب افراد مبتلا به زگیل تناسلی برای مقابله ی دائمی و رهایی همیشگی از بیماری خود به دامن طب سنتی و گیاهان و قارچ های دارویی خوراکی تجویزی آن پناه می برند. قارچ گانودرما به عنوان پادشاه گیاهان دارویی یاد می شود، از بهترین و مقوی ترین داروها برای مبارزه و دفع کامل ویروس پاپیلومای انسانی از بدن افراد مبتلا به زگیل تناسلی به شمار می آید. بر طبق آخرین تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفته روی ترکیبات شیمیایی موجود در قارچ گانودرما، پلی ساکاریدهای موجود در این قارچ نقش موثری در تسریع روند بهبود زگیل تناسلی و دفع ویروس از بدن طی یک دوره ی کامل مصرف این قارچ دارند. پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرمالوسدیوم جزو ترکیبات شیمیایی بیواکتیوی هستند که اکسیژن رسانی را به بافت های آسیب دیده بر اثر زگیل تناسلی تسهیل می کنند و باعث ترمیم بهتر پوست و رفع برجستگی های ناشی از زگیل تناسلی می شوند.

قارچ شیتاکه

از طرفی این قارچ حاوی انواعی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های ضد سرطان همچون ویتامین های A ،E ،D و همینطور ویتامین های گروه B است که در تقویت سیستم ایمنی و گلبول های سفید خون نقش چشمگیری دارند و می توانند بر سر راه گسترش بیماری و تضعیف بدن مانعی جدی به عمل بیاورند. آنتی اکسیدان های قارچ هایی مثل قارچ شیتاکه و گانودرما لوسیدوم در طی یک دوره مصرف این قارچ ها به تدریج باعث خروج ویروس از بدن شده و قوای از دست رفته بدن را به فرد باز می گردانند. قارچ شیتاکه نیز مانند قارچ گانودرما سرشار از انتی اکسیدان بوده و یکی از مهمترین ماده های موجود در قارچ شیتاکه AHCC است که در قرص هایی که برای زگیل تناسلی تجویز میشوند هم این ماده وجود دارد بنابراین شما با مصرف این قارچ می توانید مقدار خالص و بیشتری مصرف کنید.

به همین دلیل است که فرد بیمار مبتلا به زگیل تناسلی در صورت تغییر سبک زندگی و انجام ورزش و در پیش گرفتن یک برنامه ی غذایی سالم حاوی قارچ هایی همچون گانودرمالوسیدوم، شیتاکه و… می تواند به روند بازیابی سلامتی خود و حفظ بهداشت و سلامت شریک جنسی اش و همچنین خروج ویروس HPV از بدن سرعت بیشتری ببخشد.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها