افزایش هموگلوبین در بدن با مصرف قارچ گانودرما

اینکه اولین بار بشر کی پی برد که از قارچ ها هم می شود به عنوان داروهای گیاهی برای درمان بیماری ها و یا حتی واکسینه کردن بدن در برابر بیماری ها استفاده کرد، اصلا معلوم نیست! اما تاریخ طب سنتی سرزمین های شرق دور اینطور می گوید که مردمان چین و ژاپن از ده ها هزار سال پیش تاکنون از قارچ های خوراکی جنگلی نه فقط بعنوان یک خوراک، بلکه بعنوان یک داروی همه جانبه برای حفظ سلامتی و نشاط بدن استفاده می کرده اند. دقیقا برای همین است که به بعضی از این قارچ ها مثل قارچ گانودرما لوسیدوم لقب های جالبی مثل پادشاه گیاهان داده اند.

در وقاع بعضی از این قارچ ها آنقدر حاوی مواد و عناصر خارق العاده برای سلامتی بدن هستند که لقب اکسیر سلامتی برای آنها کم است. امروزه پژوهش های متعددی بر روی انواع کارکرد این نوع قارچ ها و بخصوص قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم صورت گرفته است که یکی از این پژوهش ها بر محوریت بالا بردن میزان هموگلوبین افراد بخصوص افراد مبتلا به کم خونی توسط قارچ گانودرما لوسیدوم است.

آثار کمبود هموگلوبین در بدن

هموگلوبین خون را باید نوعی از پروتئین های خون بدانیم که مسئول حمل اکسیژن از ریه ها به سمت دیگر نقاط بدن و دیگر سلول ها می باشند. در واقع وجود هموگلوبین در خون باعث قرمز رنگی و حفظ شکل و شمایل طبیعی خون می شود.در صورتی که به هر دلیلی هموگلوبین خون فردی از حد طبیعی آن پایین تر بیاید باعث بروز یک سری عوارض در فرد نظیر خستگی، بی حالی، رنگ پریدگی، سردرد، سرگیجه، نفس تنگی و حس برودت می شود. در صورتی که هموگلوبین در فرد کاهش پیدا کند می تواند از نشانه های بروز انواعی از بیماری های جدی همچون کم خونی بر اثر بارداری، فقر آهن، کم خونی مربوط به عدم رسیدن ویتامین کافی به بدن، آپلاستیک، هموگلوبینوری شبانه، میلودیسپلاستیک، همولیتیک، کم خونی نوع داسی شکل، آنمی، تالاسمی و… باشد.

قارچ گانودرما

راهکارهای بالا بردن میزان هموگلوبین خون

برای درمان و پیشگیری از بروز هر کدام از عوارض کم خونی ذکر شده پزشکی نوین و همینطور طب سنتی، راهکارهای مدرن و تاریخی اثبات شده ای را ارائه داده است. در واقع می توان به جرات اذعان داشت که تمامی راهکارهای ارائه شده در طب سنتی برای درمان کم خونی ها و همینطور برای پیشگیری از بروز کم خونی بخصوص در افرادی که زمینه ی ژنتیکی ابتلا به انواع کم خونی را در خانواده ی خود دارند، به گونه ای مورد آزمایش و تحقیق و بررسی در آزمایشگاه ها و لابراتوارهای پژوهشی سراسر دنیا قرار گرفته و به نتایج شگفت انگیزی پیرامون استفاده از دستورالعمل های سنتی طب سنتی رسیده اند.

پزشکی نوین برای درمان کم خونی و کمبود هموگلوبین در افراد دارای توصیه ها و تجویزهای خاصی نظیر ارائه ی مکمل های خوراکی آهن، آهن درمانی بوسیله ی تزریق وریدی، انتقال گلبول های قرمز و … می باشد. هر کدام از این راهکارها در کنار فوایدی که در آنِ واحد برای فرد بیمار دارند، یک سری عوارض جانبی مثل حالت تهوع یا اسهال دارند که کاربرد این روش های درمانی را با مشکل روبرو می کند. با این همه، بکارگیری دستورالعمل های طب سنتی و استفاده از داروهای گیاهی و بخصوص قارچ هایی مثل قارچ گانودرما لوسیدوم که سابقه ی طولانی در درمان کم خونی ها داشته است، به نظر بی خطر تر و راحت تر به نظر می رسد.

اثرات قارچ گانودرما لوسیدوم بر افزایش سطح هموگلوبین خون

پژوهش های آزمایشگاهی نشان داده اند مواد موجود در عصاره ی قارچ گانودرما لوسیدوم دارای خواص هیپوگلیسمیک بوده و اثرات ضد کم خونی در بدن بروز داده اند جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تاثیر قارچ گانودرما بر کم خونی به صفحه مقالات مراجعه کنید. همچنین میسلیوم موجود در قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم اثرات حفاظتی بر غشای سلول های خونی داشته و می تواند در رشد تعداد سلولهای خونی اثرگذار باشد. از طرفی دیگر تحقیقات پزشکان نشان داده است که استفاده از عصاره ی قارچ گانودرما لوسیدوم در جیره ی غذایی فرد مبتلا به کم خونی می تواند همولیز براثر استات سرب و همچنین سمیت اکسیداتیو آن را به میزان قابل توجهی کاهش داده و به حداقل ممکن برساند. در واقع باید گفت استفاده از عصاره ی گانودرما لوسیدوم آلرژی به همولیز را به میزان غیر قابل تصوری به پایین ترین سطح می رساند.

قارچ گانودرما

از مهمترین خواص قارچ گانودرما لوسیدوم بهره مندی آن از انواع گوناگونی از ویتامین های مغذی است که ویتامین های گروه B را باید از مهمترین آنها دانست. آنچه که در این میان مهم است این است که وجود فولات و B12  را باید به نوعی از بهترین مکمل های غذایی برای افراد مبتلا به کم خونی دانست.

مصرف عصاره قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم که حاوی این دو ویتامین پر ارزش برای فرد مبتلا به نوعی از انواع کم خونی، می تواند به منزله ی یک اکسیر برای او قلمداد شود. همچنین عصاره ی گانودرمالوسیدوم حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش داشته و مانعی می تواند بر سر راه ابتلا به عفونت ها بشمار بیاید. مسلما باید ابتلا به عفونت ها را یکی از دلایل ابتلا به کم خونی ها بشمار آورد. استفاده از رژیم غذایی حاوی قارچ یا عصاره ی گانودرما لوسیدوم را باید یکی از راهکارهای مبارزه با کم خونی و از راهکارهای پیشگیری دز کاهش هموگلوبین خون بشمار آورد.

از دیگر خواص مهم موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم بهره مندی آن از ترکیبات و مواد معدنی و اسیدهای چربی است که در تنظیم هورمون های بدن نقش جدی داشته و بخصوص برای زنانی که در دوره ی پریودی به سر می برند می تواند نقش حیاتی در کنترل شدت خونریزی در این ایام داشته و مانع از دست رفتن خون زیاد از بدن فرد بشود. بعلاوه ویتامین C موجود در عصاره ی قارچ گانودرما لوسیدوم در جذب آهن موجود در غذا تاثیر داشته و در افزایش تعداد هموگلوبین خون در بدن تاثیر مهمی میگذارد.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

2 نظر ثبت شده
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها