خواص ضد سرطانی قارچ ترافل(دنبلان)

اگر به دنبال یک قارچ پرخاصیت خوراکی دارویی برای ارتقای سلامتی و بهداشت جسم و روح خود می گردید، طب سنتی قارچ دنبلان یا ترافل را به شما معرفی می کند. قارچ ترافل از مهمترین قارچ های دارویی در طب سنتی است که از آن به عنوان یک داروی کمیاب و ارزشمند یاد می کنند. این قارچ بر خلاف دیگر انواع قارچ های خوراکی دارویی  در زیر زمین می روید. در واقع شبیه سیب زمینی، قارچ های ترافل در نزدیکی سطح زمین به صورت توده ای در فاصله ی سی سانتی متری سطح زمین و همچنین در جایی نزدیک به ریشه های درختان بلوط می رویند. در ایران، این قارچ های ترافل را می شود در مناطق کوهستانی البرز و زاگرس، در استان فارش و آذربایجان و یا حتی در مناطقی از استان خراسان یافت.

قارچ ترافل رویه ای قهوه ای رنگ داشته و در انواع قارچ ترافل سیاه یا سفید موجود می باشد. در ایران، گونه ی ترافل سیاه می روید و گونه ی سفید این قارچ در ایتالیا یافت می شود. قارچ ترافل طعم و مزه ی بسیار دلچسب و دلنشینی دارد و از آن در پخت بسیاری از غذاهای سنتی شرقی (چینی، ژاپنی، اندونزیایی و…) و همین طور خوراک های سنتی ایرانی به کار برده می شود. این قارچ به صورت های مختلفی برای خوراک استفاده می شود و به جز تازه خوردن آن، می شود آن را به صورت خشک شده، پودر آسیاب شده و همین طور مکمل خوراکی نیز استفاده کرد. همچنین از این قارچ روغن ترافل نیز تهیه می شود که دارای خواص دارویی بیشماری است. در اروپا و کشورهای غربی نیز ترافل را می توان در منوی غذایی بسیاری از رستوران های معتبر و لوکس یافت. به ویژه این که فرانسوی ها با آن سابقه ی درخشانی که در خوراک پزی دارند از ترافل با طعم های بسیار خوشمزه ای سرو می کنند.

قارچ ترافل

ترکیبات موجود در قارچ ترافل

ترافل یا دنبلان کوهی یکی از انواع قارچ های ارگانیک است که دارای خواص دارویی بسیار زیادی برای سلامتی و همین طور بهبود بیماری ها می باشد. این قارچ خوشمزه، در ساختار خود دارای فیبر، کربوهیدرات، پروتئین و همچنین اسیدهای آمینه ی ضروری و لازم برای بدن می باشد. از طرفی پژوهش های آزمایشگاهی دانشمندان علوم تغذیه نشان داده است که قارچ ترافل دارای انواعی از ویتامین های حیایتی و آنتی اکسیدان های مهم برای بدن است که این خواص قارچ ترافل در پیشگیری و همین طور درمان سرطان و بیماری های خاص و تومور ها نقش مهمی ایفا می کنند.

ترکیبات زیست فعال بیوشیمیایی موجود در قارچ ترافل از دیگر ویژگی های مهمی است که در ساختار این قارچ خوراکی نهفته است. آنزیم هایی مثل آنزیم سوپر اکسید دیسموتاژ نمونه ای از موادی است که در این قارچ پیدا می شود که داروسازان از آن برای ساخت انواع کرم ها و ژل های ضد پیری و جوان کننده استفاده می کنند. پلی هیدروکسی گلیکوزید استرول یکی دیگر از مواد مهم ضد استرس است که قارچ ترافل دارد و با مصرف قارچ ترافل به کمک این ماده می توان بر استرس و اضطراب و افسردگی های ناشی از محیط غلبه کرد. ترکیبات موجود در قارچ ترافل از دیگر مواد بیواکتیو مهمی هستند که نقش چشمگیری در دفع رادیکال های آزاد و عوامل سرطان زای داخل بدن دارند.

سرطان و قارچ ترافل

یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر در دنیای امروز، سرطان ها هستند که تهدید مهمی برای حیات انسان ها به شمار می آیند و سالانه تعداد زیادی از افراد روی کره ی زمین را به کام خود می کشند. برای مبارزه با سرطان، علم پزشکی تاکنون روش های مختلفی نظیر شیمی درمانی، رادیوتراپی، جراحی و… را ارائه داده است. با این حال  بیماران و اطرافیان آن ها اغلب ترجیح می دهند برای کمک به بهبود سریع تر بیمار مبتلا به سرطان از روش های دیگری نظیر داروهای گیاهی و قارچ ها استفاده کنند. طب سنتی تاکید زیادی بر به کارگیری قارچ هایی نظیر ترافل برای بهبود بهتر بیمار دارد.

قارچ ترافل

آنتی اکسیدان های موجود در قارچ ترافل

قارچ ترافل(دنبلان) با داشتن مقادیر عظیمی از آنتی اکسیدان ها در درون خود در تقویت سیستم ایمنی بدن فرد نقش بسزایی دارد. بیماران مبتلا به سرطان به علت شیمی درمانی و… دچار ضعف شدید در سیستم ایمنی بدن خود می شوند که این می تواند در افت قوای عمومی بدن تاثیر زیادی داشته باشد. بر همین اساس مصرف قارچ ترافل به دلیل حجم قابل توجهی از فیبر، مواد معدنی همچون کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز و…، اسید های آمین، پلی ساکاریدها و دیگر انواع ترکیبات بیواکتیو، ویتامین هایی مثل E ،D ، A و ویتامین های خانواده ی B و … یک داروی تقویت کننده ی ضروری برای بدن بیمار مبتلا به سرطان شمرده می شود. این دسته از بیماران با استفاده از قارچ ترافل در جیره ی غذایی روزانه شان می توانند به بالا رفتن سطح سیستم ایمنی و دفاعی بدن خود کمک کنند.

در واقع آنتی اکسیدان های موجود در این قارچ در دفع رادیکال های آزاد و همین طور در جلوگیری از رشد بافت ها و سلول های سرطانی نقش عمده ای ایفا می نمایند. مصرف مواد حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نظیر قارچ ترافل به پیشگیری از سرطانی شدن بافت ها و ضایعات پیش سرطانی کمک می کند و مانع ابتلای فرد به سرطان می شود. در بیماران مبتلا به سرطان نیز، مصرف قارچ ترافل به صورت روزانه و به در یک دوره ی درمانی باعث توقف رشد سلول ها و بافت های سرطانی شده و با قدرت بخشیدن به سیستم ایمنی فرد بیمار سرطانی، توان او را در جذب داروها و همین طور سرعت دهی به روند بهبودی بالاتر می برد. این دسته از افراد به طور معمول دچار ضعف در دستگاه گوارش خود می شوند که مصرف قارچ هایی همچون ترافل به دلیل حجم خاصی از فیبر در ساختار خود به تقویت سیستم گوارش بیمار پرداخته و باعث تقویت قوای عمومی او می شود. برای خرید قارچ ترافل حتما از طریق فروشگاه های معتبر و سایت های معتبری که در این زمینه فعالیت دارند اقدام کنید تا این قارچ را با قیمت مناسب و کیفیت عالی خریداری کنید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها