تاثیر قارچ گانودرما بر تیروئید

قارچ گانودرما برای درمان تیروئید تاثیر بسیار شگفت انگیزی دارد و به همین جهت مصرف این قارچ برای بیماران تیروئیدی بسیار توصیه می شود.

آشنایی با اختلالات تیروئیدی

تیروئید از بیماری های بسیار شایعی است که افراد بی شماری در سراسر جهان از کم کاری با پر کاری آن رنج می برند و سالانه داروهای زیادی را برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار می دهند. غدد تیروئید مسئول ترشح هورمون های تیروکسین و تری یدو تیروزین در بدن هستند که به سوخت و ساز بدن کمک شایانی می کند. ترشح کمتر از اندازه معمول یا بیشتر از حد معمول آنزیم تیروکسین می تواند برای بدن انسان مشکلاتی را به وجود آورد که باید برای درمان آن به سرعت اقدام کرد.

کم کاری تیروئید چیست؟

کم کاری تیروئید (هیپوتیروئید) در اثر کم شدن تولید هورمون‌ تیروکسین ایجاد می شود که معمولا در اثر بیمارهای خود ایمنی به وجود می آید. بیماری هایی مانند هاشیموتو، دیابت نوع یک و پیسی می توانند مسبب ایجاد کم کاری در تیروئید شوند. از علائم کم کاری تیروئید می توان به اضافه وزن، خستگی، کندی حرکات، پوست خشک، یبوست و گرفتگی عضلانی اشاره کرد.

تیروئید
تیروئید

یکی از مهم ترین علت های بروز کم کاری در غده تیروئید، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است. سیستم دفاعی بدن در حالت طبیعی به عوامل بیماری زا واکنش نشان می دهد و به سلول ها و بافت های بدن حمله نمی کند. اما گاهی به دلیل ایجاد اختلال و ضعف در این سیستم دفاعی، سلول های ایمنی شروع به حمله به سلول های بدن می کنند و به عنوان مهاجم آنها را از بین می برند.

برخی متخصصان این بیماری را ارثی می دانند، و برخی معتقدند در اثر مصرف بی رویه ی داروهای شیمیایی به وجود می آید. کمبود ید در بدن یکی از علت های شایع این بیماری در جهان است. برخی داروها نیز میتوانند موجب اختلال در عملکرد غده تیروئید شوند مانند لیتیوم.

پرکاری تیروئید چیست؟

پرکاری تیروئید(هایپرتیروئید) برعکس کم کاری در اثر افزایش تولید هورمون تیروکسین در بدن ایجاد می شود و علت پیدایش آن مشابه کم کاری است. به عنوان مثال عوارض بیماری هایی مانند گریوز و آميودارون، پرکاری و اختلال تیروئید است.  در این حالت هورمون t3 و t4 بالا رفته و سطح tsh کاهش می یابد. در این بیماری علاوه بر انجام آزمایشات خون معمول، پزشک سونوگرافی نیز تجویز می کند تا اندازه غدد و جامد یا مایع بودن آنها را تشخیص دهد. از علائم پرکاری تیروئید نیز شامل کاهش وزن شدید، عصبی بودن، تحریک پذیری، افزایش تعریق، مشکل در دید و بی خوابی است. این بیماری موجب حجیم شدن غدد در ناحیه ی گردن می شود و می تواند منجر به گواتر شود.

قارچ گانودرما و تیروئید

یکی از موثرین و بهترین داروهای موجود که استفاده از آن به تمامی افراد توصیه می شود، قارچ گانودرما است. قارچ گانودرما لوسیدوم یک قارچ دارویی بومی آسیای شرقی است که دارای بافتی چوبین است. این قارچ برایی درمان بیماری های مختلفی همچون سرطان مورد استفاده قرار می گیرد و از دیرباز تاکنون به عنوان اکسیر جاودانگی از آن یاد می شده است.

تاثیر قارچ گانودرما بر روی تیروئید
تاثیر قارچ گانودرما بر روی تیروئید

قارچ گانودرما لوسیدوم از محصولاتی است که امروزه در پزشکی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و با استفاده از آن محصولات بسیار مختلفی تولید می شود. این قارچ از محصولاتی است که در طبیعت کمیاب بوده و برای مصرف عمده باید پرورش داده شود.

گانودرما با تنظیم متابولیسم بدن و ایجاد تعادل در آن موجب بهبود عملکرد غده تیروئید می شود. این قارچ با تنظیم سطح هورمون های t3 و t4 به درمان بیماری کم کاری و پرکاری تیروئید کمک می کند. همچنین گانودرما انرژی بدن را بالا می برد و کسالت ناشی از اختلال تیروئید را از بین می برد. از طرفی مصرف گانودرما موجب تنظیم گردش خون می شود و به همین دلیل خون رسانی به پوست بهتر انجام می شود و خشکی های ناشی از بیماری تیروئید را خنثی می کند. از طرفی گانودرما اختلالات وزنی متاثر از بیماری تیروئید را اصلاح می کند.

همانطور که گفته شد، قارچ گانودرما بر روی درمان تیروئید تاثیر بسیار شگفت انگیزی دارد و می توان با استفاده از این گیاه معجزه آسا به درمان کم کاری یا پرکاری تیروئید پرداخت. به طور مثال فردی که دچار کم کاری تیروئید است معمولا در صبح گاه احساس خستگی، کسلی و بی انرژی بودن دارد که با مصرف منظم قارچ گانودرما می توان موجب افزایش سطح انرژی در بدن گردید و علائم کم کاری تیروئید را کاهش داد. این قارچ بر روی قسمت های مختلف بدن تاثیر می گذارد و باعث می شود تا فرد بیمار توانایی بیشتری برای مبارزه با بیماری داشته باشد. قارچ گانودرما را می توان در طول روز مورد استفاده قرار داد و اثرات مثبتی که بر روی بدن می گذارد، بهره مند شد.

میزان و اثر مصرف قارچ گانودرما بر تیروئید

میزان مصرف قارچ گانودرما برای بیماری های مختلف و گروه های سنی مختلف، متفاوت است و برای مصرف آن باید از مشاوران باتجربه در این یاری گرفت. میزان مصرف این قارچ معجزه آسا از چند میلی گرم تا ۱۰۰ گرم متغییر است. در صورتی که مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم به صورت منظم و با دقت طی ۱۰ تا ۱۵ روز انجام شود، اثرات مثبتی در پی خواهد داشت و فرد می توان شاهد بهبود خود باشد. خوشبختانه این قارچ به صورت قرص، پودر و عصاره وجود دارد تا افراد بتوانند با توجه به دسترسی خود این محصول را مورد استفاده قرار دهند.

احتیاط در مصرف گانودرما

قارچ گانودرما لوسیدوم از قارچ هایی است که دارای خواص و فواید بی شماری است و تمام افراد می توانند آن را مورد استفاده قرار دهند. هرچند این گیاه دارای خواص زیادی است ولی در مواردی باید در مصرف آن احتیاط کرد. به طور مثال مصرف همزمان گانودرما با برخی از داروهای هورمونی و فشار خون توصیه نمی شود و برای مصرف آن حتما باید با پزشک معالج مشورت کرد. همچنین مصرف زیاد و طولانی مدن قارچ گانودرما لوسیدوم می تواند موجب کاهش فشار خون و کاهش قند خون شود و در این رابطه باید احتیاط شود و از زیاده روی در مصرف این گیاه خودداری کرد.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

2 نظر ثبت شده
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها