درمان زگیل تناسلی با دارو

روابط جنسی خارج از ازدواج که در طی دهه های گذشته تا کنون به یک ناهنجاری در جوامع مختلف دنیا تبدیل شده است، به دنبال خود شیوع گسترده ی بیماری های جنسی STDs را داشته اند. بیماری هایی که افراد فعال از نظر جنسی را به سختی درگیر خود کرده و عامل مهمی برای ابتلای این دسته از افراد به بسیاری از بیماری ها همچون نقص سیستم ایمنی و همین طور سرطان ها شده اند. زگیل تناسلی یکی از گونه های بیماری های جنسی است که بر اثر مقاربت جنسی در میان افراد فعال از نظر جنسی به وجود می آید.

این دسته از افراد که به یک شریک جنسی بسنده نمی کنند بدن خود را در معرض خطر ابتلا به انواع ویروس ها، باکتری ها و انگل ها قرار می دهند. به همین دلیل افرادی که براثر این گونه روابط به دیگر بیماری های مقاربتی گرفتار شده باشند امکان ابتلای آن ها به ویروس پاپیلومای انسانی که عامل ایجاد زگیل تناسلی شمرده می شود، بسیار بالا می رود. این بیماری که در صورت بروز به صورت زگیل هایی روی دست ها ، پاها، نواحی تناسلی، مقعد، دهان و… مشخص می شود، سرعت سرایت بسیار بالایی دارد.

گونه های مختلف زگیل تناسلی

ویروس HPV که عامل پدید آورنده ی بیماری عفونی زگیل تناسلی به شمار می آید دارای سویه های پرخطر و کم خطر است. سویه های کم خطر ویروس HPV زگیل های کوچک و گاه درشتی را به صورت گرد و گوشتی روی دست ها یا پاها به وجود می آورند. این زگیل ها عارضه ی آزاردهنده ای ندارند و براثر تایپ های 1، 2، 4 و… غالبا به وجود آمده و به مرور زمان در طول دو تا سه سال به خودی خود از بین می روند. اما تایپ های پرخطر  ویروس پاپیلومای انسانی در صورت ورود به بدن، به بافت پوست و لایه های نرم اپیتلیال پوست و مخاط هجوم برده و در نواحی تناسلی، مقعدی (در سکس مقعدی) و دهانی (در روابط جنسی دهانی) توده های بدخیم خوشه ای را به وجود می آورد که باعث بروز عوارض ناخوشایندی همچون درد، سوزش، خارش و در مواقعی هم خونریزی های شدید از نواحی مقعدی یا تناسلی می شوند. در صورتی که این زگیل ها در دهان و بخش های منتهی به دهان بروز پیدا کنند اشکال در تنفس و بلع را برای فرد مبتلا به آن در پی خواهند داشت. همچنین در بسیاری از موارد افراد فعال از نظر جنسی که به تایپ های پرخطر HPV16، HPV18 و… مبتلا شده اند علائم بروز سطان های ریه، سرطان مری، سرطان ناخن، سرطان رحم و دهانه ی رحم ، سرطان مقعد و … در آنها دیده شده است.

قرص های زگیل تناسلی

روش های درمانی زگیل تناسلی

تشخیص زگیل تناسلی و درمان آن از مراحل مهم برای بیماری که مبتلا به ویروس HPV شده است به شمار می آیند. پس از مثبت شدن تست HPV، بیمار حتما باید به پزشک متخصص بیماری های جنسی مراجعه کرده و بر اساس تایپ HPV که به آن مبتلا شده است و همین طور شدت و ضعف بروز زگیل تناسلی در بدن، مورد معالجه و تجویز داروهای مخصوص قرار بگیرد. به طور معمول برای آن دسته از افرادی که به زگیل های عادی و معمولی مبتلا شده اند و تنها از ظاهر نه چندان زیبای زگیل ها دلخورند، پزشکان دارودرمانی را توصیه می کنند.

اما در صورتی که زگیل ها به صورت توده ای بوده و بر اثر ژنوتایپ های پرخطر در نقاط حساس بدن به وجود آمده باشند پزشکان از روش های دیگری به جز دارو درمانی برای از بین بردن آثار و عوراض آن ها استفاده می کنند. این روش ها شامل الکتروکوتر، کرایوتراپی، لیزردرمانی و جراحی می باشند. در این روش ها، پزشک به صورت ریشه ای با توده های بدخیم زگیل تناسلی برخورد کرده و آن ها را برمی دارد. روش های ذکر شده جزو روش هایی هستند که به صورت سرپایی در مطب پزشک، کلینیک های تخصصی درمانی و یا در بیمارستان ها طی چند جلسه انجام می گیرد. این روشها غالبا همراه با درد و ناراحتی برای بیمار هستند و پزشک از روش های بی حسی موضعی و گاهی بیهوشی برای انجام آن ها به کار می برد.

قرص های زگیل تناسلی

آیا زگیل تناسلی با دارو درمان می شود؟

 یکی از روش های درمان بیماری زگیل تناسلی روش به کار بردن داروها می باشد. امروزه انواعی از داروها برای درمان زگیل تناسلی وجود دارند که کاربرد آن ها توسط بیمار تنها به صورت موضعی می باشد. پودوفیلین، ایمی کیمود یا آلدرا، ورجین یا سینکاتچینز، فلوروراسیل و… نمونه هایی از داروهایی هستند که پزشک در صورت تشخیص برای بیمار مبتلا به زگیل تناسلی تجویز می نماید. این پمادها دارای محتوای آنتی بیوتیکی برای خشکاندن عفونت بیماری در بدن بوده و از مواد تقویت کننده ی سیستم ایمنی برخوردارند. بیمار باید به توصیه ی پزشک روزی چند بار از این پمادها یا محلول ها بر روی زگیل ها بمالد.

این پمادها به تدریج باعث حل شدن زگیل ها می شوند و به پوست در کلاژن سازی و بازسازی مجدد پوست کمک می کنند. با این همه استفاده از این داروها، بی عارضه نیست و گاهی می توانند باعث ایجاد التهاب و قرمزی، خارش و سوزش پوست و… بر روی ناحیه ی استعمال شده بشوند.

بنابراین مصرف این پمادها وداروها حتما باید زیر نظر پزشک متخصص صورت بگیرد تا در صورت بروز چنین عوارضی پزشک دارو را به صلاحدید خود عوض کرده و داروی دیگری را برای برطرف کردن زگیل ها توصیه نماید. اغلب این پمادها و محلول ها ماهیت اسیدی دارند و مصرف آن ها در قسمت های داخلی واژینال، دهانی و داخلی مقعد هرگز توصیه نمی شود.

داروی زگیل تناسلی

در واقع تمامی این پمادها و محلول ها استعمال موضعی دارند و برای یک دوره ی درمانی معین توصیه می گردند و فقط در زمینه از بین بردن زائده های زگیل تناسلی کاربرد دارند و نقشی در درمان زگیل تناسلی به صورت ریشه ای و حذف این ویروس از بدن ندارد. برای درمان این بیماری به صورت ریشه ای باید به تقویت سیستم ایمنی بدن بپردازید و با داشتن تغذیه سالم و لایف استایل اصولی می توانید این بیماری را درمان کنید.

داروهای دیگری برای زگیل تناسلی تجویز می شوند که خوراکی هستند از قبیل powerfit ، immunace، immune shiitake و… که همگی این داروها برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند و حاوی عصاره قارچ شیتاکه هستند. چرا که قارچ شیتاکه دارای ماده ای به نام ahcc است که تاثیر بسزایی در درمان بیماری زگیل تناسلی دارد توصیه ما این است که این قارچ را بصورت خالص تهیه کرده و مصرف کنید. در صورتی که نیاز کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جدیدترین درمان های این بیماری دارید مقاله کشف داروی جدید زگیل تناسلی را مطالعه نمایید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها