قارچ گانودرما و اثرات قلبی و عروقی آن

قارچ گانودرما لوسیدوم تاثیر بسزایی بر کاهش فشار خون دارد. لی و همکارانش بر روی داروی جی لوسیدوم تحقیقاتی انجام داده اند و به این نتیجه رسیدند که این دارو اثرات تخریبی دارد. زیرا لوسیدوم مانع از استخراج سمپاتیک می شود. نتیجه گرفت که این اثر هیپرتانسیو است. آنها بر روی خرگوش ها و موش ها آزمایشات متعددی انجام دادند و فهمیدند که تحویل دارو از سمت چپ ورید به شریان خون فشار وارد می کند، و نتایج نشان داد که عصاره موسیلیوم باعث کاهش فشار خون دیاستولیک و سیستولیک شد و این با مهار فعالیت عصب سمپاتیک کلیوی همراه بود. همچنین مشخص شد که افت فشار خون به صورت وابسته به دوز عصاره رخ داده است. به نظر می رسد این مطالعه در داخل بدن نتایج قطعی را به همراه داشت. واقعیت این است که این مقاله در بولتن شیمیایی و دارویی در ایالات متحد آمریکا منتشر شد  و به همین منظور از اعتبار بالایی برخوردار گشت. در سال 1986 موریگیوا و همکارانش به این نتیجه رسیدند که 70 درصد از عصاره الکل متیل برای تبدیل آنزیم و مهار جی لوسیدوم کافی است. این امر فشار خون را با مسدود کردن سیستم رنین آنژیوتانسین محدود می کند. با این حال, تحقیقات دیگری توسط کبیر و همکارانش در سال 1988 نشان می دهد که یک راه بسیار پیچیده و علمی برای اثرات کاهش فشار خون وجود دارد. کبیر و همکارانش از یک پودر بدست آمده از یک میوه که دارای جی. لوسیدوم بود، را در تاثیر درمان فشار خون مورد مطالعه قرار دادند. پس از یک دوره تغذیه 4 هفته ای, فشار خون سیستولیک بدن که به طور قابل توجهی پایین تر از حد کنترل بود را افزایش داد و این نشان داد که پودر حاوی یک ماده است که میزان ارتفاع بالای فشار خون را تنظیم می کند.

تاثیر قارچ گانودرما بر کاهش فشار خون

قارچ گانودرما لوسیدوم
قارچ گانودرما لوسیدوم

فشار خون بالا یک عامل خطرناک در سیستم تصلب شرایین است و باید تحت کنترل باشد. اگر چه در حال حاضر در طب غربی داروهای کاهش فشار خون موثری وجود دارد تا بتواند فشار خون بالا را کنترل کند. اما بهتر از به جای استفاده از یک عامل دارویی، بیماری فشار خون را توسط مکمل های غذایی مهار کنیم. یکی از این مکمل های مهار کننده ی فشار خون قارچ گانودرما می باشد. به نظر می رسد مصرف خوراکی گیاه لوسیدوم ممکن است یک روش ایمن اما موثر برای کاهش فشار خون باشد. البته این امر می تواند پیامد های بسیاری برای طب غربی داشته باشد. هیپرکلسترولمی یکی دیگر از عوامل خطر شناخته شده برای تصلب شرایین است – یک قاتل بزرگ-.

قارچ گانودرما می تواند هر دوی این بیماری های خطرناک را کنترل کند و استفاده از آن به صورت مکمل های غذایی روشی کاملا مطمئن برای درمان این نوع بیماری های قلبی و عروقی می باشد.

مهار لخته شدن خون توسط قارچ گانودرما

یکی دیگر از خواص قارچ گانودرما مهارکردن تجمع پلاکتها از لوسیدوم گاندرم می باشد. این اثر بسیار مهم خواهد بود زیرا مهار تجمع پلاکتها باعث کاهش بروز لخته شدن خون و سکته مغزی می شود. به همین منظور به بیمارانی که از دارو های ضد انعقاد استفاده می کنند، باید به شدت استفاده از قارچ گانودرما به عنوان یک داروی مکمل توصیه شود.

پزشکان سنتی چینی از قارچ گانودرما برای درمان بیماری های قلبی و عروق کرونر( یا همان سرخرگ کرونری) بسیار استفاده می کردند. فیلیپس بالچ در کتاب خود به نام « نسخه ای برای بهبود تغذیه» به خواص متعدد قارچ گانودرما توصیه نموده است از جمله برای جلوگیری از فشار خون بالا، جلوگیری از بیماری های قلبی، بهبود جریان خون به قلب و کاهش سطح بالای کلسترول خون. قارچ گانودرما با حفظ غلظت خون از بروز لخته های خونی و تجمع بالای پلاکت ها جلوگیری می کند.

تعدادی پژوهشگر به مدت 7 هفته بر روی موش های آزمایشگاهی بالغ آزمایشاتی انجام دادند و به آن ها عصاره ی قارچ گانودرما را خوراندند. تحقیقات نشان داد که خاصیت درمانی عصاره ی قارچ گانودرما نسبت به داروی لوزارتان برای درمان فشار خون بیشتر بوده است. با مصرف این قارچ بیماری فشار خون موش ها به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد. علاوه بر این، قارچ گانودرما بر خلاف داروی لوزارتان بر روی الگوهای متابولیکی غشای مغز تاثیر گذاشته بود و تعادل انتقال دهنده های عصبی را بیشتر کرده بود. اخیرا مطالعاتی در مورد داروی لوزارتان صورت گرفته که این دارو را حاوی مواد سرطان زا معرفی نموده است. که در دراز مدت موجب بروز سرطان در فرد بیمار می شود. اما قارچ گانودرما خود خاصیت ضد سرطانی داشته و آنها را نیز درمان می کند. با این نتیجه می توانیم بگوییم که قارچ گانودرما تاثیری بیشتر از داوری لوزارتان بر روی فشار خون دارد.

تنگ شدن رگ ها و افزایش فشار خون باعث می شود که چربی و کلسترول در رگ ها تجمع کنند که به آن پلاک می گویند. متعاقبا قلب مجبور می شود تا خون را با فشار بیشتری به رگ ها بفرستد. همین موضوع باعث می شود انسان دچار تپش قلب شود. وقتی که فشار خون پمپاژ شده از سمت قلب زیاد می شود باعث همراه شدن پلاک ها با خون شده و لخته خون ایجاد می کند. این لخته خون ها وقتی در بدن به گردش درمی آیند موجب می شوند عروق قلب و مغز مسدود شده و فرد دچار سکته شود. اما با مصرف قارچ گانودرما بدن را از تمام این بیماری ها دور خواهید نمود.

خواص قارچ گانودرما در کنترل فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی:

استفاده از این نوع قارچ باعث می شود سطح کلسترول و چربی خون کاهش یابد و از تصلب شرایین جلوگیری نماید. اثرات جانبی استفاده از این نوع قارچ نسبت به داروهای کاهش فشار خون همچون لوزارتان بسیار پایین بوده و کمتر است. قارچ گانودرما خاصیت کنترل کنندگی دارد و می تواند فشار خون بالا و پایین، هر دو را متعادل نماید.

این قارچ معجزه آسا از تشکیل لخته های خون جلوگیری میکند و آنها را برطرف می نماید. قارچ گانودرما یک درمان گر طبیعی برای بیماری های مختلفی از جمله فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است. بدون هیچ اثر جانبی مضر. با مصرف این قارچ سلامتی وطول عمر بیشتری داشته باشید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها