قارچ گانودرما چه تاثیری بر دیابت نوع دو دارد؟

از جمله بیماری های شایع در دنیا دیابت است که نه تنها زندگی شخص، بلکه زندگی خانوادگی و اطرافیان او را هم تحت الشعاع قرار میدهد. یکی از تدابیری که در این شرایط اندیشیده می شود، استفاده از راهکارهایی برای کاهش تنش و استرس در زندگی بیمار است. به این ترتیب می توان به بهبود روند درمان کمک کرد.

دیابت چیست؟

دیابت از جمله بیماری های وراثتی به شمار می رود که ریشه در نحوه ی زندگی افراد دارد. این بیماری که با نام بیماری قند خون نیز شناخته می شود دارای دو نوع متفاوت است:

  • دیابت نوع یک: بدن قادر به تولید انسولین نیست که بیشتر در سنین پایین دیده می شود و جز تزریق انسولین راهکار دیگری ندارد.
  • دیابت نوع دو: بدن دچار مقاومت به انسولین می شود که بیشتر در سنین بالا رخ می دهد.

علائم بیماری دیابت نوع 2

دیابت نوع 2 خطرناکتر از نوع 1 به حساب می آید. این نوع دیابت به صورت خاموش پیشرفت می کند و بیمار زمانی متوجه آن می شود که معمولا علائم وخیمی ظاهر می شود. این بیماری در صورتی که در مراحل اولیه تشخیص داده شود قابل درمان است.

این نوع دیابت را می توان از جمله بیماری های غدد نیز به حساب آورد. زیرا در این حالت، غده پانکراس انسولین کافی ترشح می کند اما بدن به دلیل وجود اختلال در عملکردهای سلولی در مقابل آن مقاومت می کند. به این ترتیب قند در خون باقی می ماند و توسط سلول ها جذب نمیشود و موجب بالارفتن قند خون می شود.

زنگ خطرهایی که می توان آنها را به دیابت نوع 2 ربط داد و با پزشک مشورت کرد عبارتند از :

  • تکرر ادرار یا پرادراری
  • نوشیدن آب فراوان و احساس تشنگی مداوم
  • خستگی مزمن با وجود استراحت کافی
  • اختلال در بینایی
  • کند شدن روند ترمیم زخم ها
  • افزایش اشتها و پرخوری
  • مورمور شدن دست و پا
  • کاهش میل جنسی

برای درمان این بیماری ابتدا باید به اصلاح سبک زندگی پرداخت. داروهای شیمیایی مانند متفورمین هم می توانند در کاهش قند خون موثر باشند. اما عوارض ناشی از این داروها در طولانی مدت تاثیرات جبران ناپذیری بر کبد و کلیه ها ایجاد می کند.

معرفی قارچ گانودرما

قارچ گانودرما لوسیدوم که آن را با نام ریشی هم می شناسند، یکی از داروهای طبیعی و موثر در کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها به شمار می رود. این قارچ سالیان سال است که جای خود را در طب سنتی به ویژه در مشرق زمین باز کرده است و امروزه آوازه ی آن به سراسر دنیا سرایت کرده است.

قارچ گانودرما لوسیدوم پرورشی
قارچ گانودرما لوسیدوم پرورشی

اهمیت این قارچ در طب سنتی چین به دلیل خاصیت متعادل کنندگی آن است. تاثیرات این قارچ در تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد اعضای حیاتی مانند قلب، کبد، کلیه و مغز، تقویت سیستم گردش خون و … همگی طی آزمایشات بالینی فراوان به اثبات رسیده اند.

ترکیبات فعال زیستی فراوان موجود در این قارچ موجب شده که مصرف آن برای طیف وسیعی از بیماری ها و ناهنجاری های روحی و جسمی توصیه شود.

قارچ گانودرما چگونه در بهبود دیابت نوع 2 موثر است

همانطور که گفتیم یکی از روش های درمان و کنترل این بیماری اصلاح زندگی و تغذیه ی بیمار است. مصرف غذاهای سالم، استفاده از فیبر بیشتر در برنامه غذایی و تحرک و ورزش روزانه از جمله کارهایی است که برای کنترل و حتی بهبود بیماری دیابت نوع 2 به بیماران توصیه می شود.

در این مرحله ترکیب قارچ گانودرما و دیابت در کنار داروهای تجویز شده از طرف پزشک، می تواند کمک قابل توجهی در بهبود و حتی درمان داشته باشد. گانودرما با خاصیت آرامش بخشی و ایجاد شادابی، می تواند روحیه بیمار را تقویت کند. همچنین با تولید انرژی می تواند جلوی خستگی ناشی از قند خون بالا را بگیرد و به بیمار در انجام فعالیت های روزانه کمک کند. به این ترتیب فرد با داشتن تحرک بیشتر نیاز به داروی خود را کاهش می دهد.

تا به امروز هیچ درمان قطعی برای بیماری دیابت در هر دو نوع آن شناخته نشده است. اما به جرات می توان گفت که درصد بالایی از بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با مصرف قارچ گانودرما بر این بیماری غلبه کنند و حتی داروهای شیمایی خود را به مرور زمان و در طول دوره درمان با گانودرما کم و در نهایت قطع کنند.

دیابت نوع 2 و 1
دیابت نوع 2 و 1

پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما سطح قند خون را پایین نگه می دارند و به تولید انسولین در بدن کمک می کنند. از طرفی با بهبود عملکرد سلول ها مقاومت در مقابل انسولین را کاهش می دهند. به این ترتیب قند های تولید شده در بدن توسط سلول ها جذب شده و به انرژی تبدیل می شوند.

یکی از عوارض ناشی از ابتلا به دیابت نوع 2، بالا رفتن خطر سکته های قلبی و مغزی است. گانودرما علاوه بر کاهش میزان چربی و کلسترول خون، با بهبود جریان گردش خون در بدن از ایجاد لخته در رگ ها و در نهایت از سکته جلوگیری می کند. به این ترتیب اکسیژن رسانی به سلول ها بهتر انجام می شود و به جوانسازی سلول ها کمک می کند. بنابراین می توان گفت گانودرما به ترمیم بافتهای آسیب دیده ی داخلی و جلدی در اثر بالا بودن قند خون، کمک می کند.

یکی از عوارض داروهای شیمیایی تجویز شده برای دیابت نوع 2، ایجاد خلل در متابولیسم بدن است. به همین دلیل بیماری دیابت در موارد پیشرفته منجر به از کار افتادگی کلیه ها می شود. گانودرما با تنظیم و متعادل سازی سوخت و ساز در بدن نه تنها از چاقی جلوگیری می کند بلکه به عملیات سم زدایی در کبد و کلیه ها کمک می کند.

دوز مصرف و دوره درمان گانودرما در بیماری دیابت نوع 2

اگر شما هم تصمیم دارید اثرات مصرف قارچ گانودرما و دیابت را مشاهده کنید، اولین توصیه ما به شما مشورت با پزشک معالج است. نکته ی دوم آن است که باید برای گرفتن نتیجه لازم صبر و حوصله داشته باشید. گانودرما یک داروی گیاهی است و علاوه بر اینکه عوارض داروهای شیمیایی را ندارد، تاثیر آن در بهبود و درمان تدریجی و در طول زمان ایجاد می شود.

گانودرما لوسیدوم
گانودرما لوسیدوم

برای بیماری دیابت نوع 2 شما نیاز دارید که حداقل 6 ماه به طور مستمر، منظم و روزانه از گانودرما استفاده کنید. برای شروع باید از روزانه 1 گرم و به صورت ناشتا مصرف گانودرما را آغاز کنید. بهتر است قارچ را به صورت پودر شده تهیه کنید و یا اگر قارچ سالم خریداری کرده اید آن را پودر کنید. البته به دلیل بافت سخت این قارچ، پودر کردن آن با آسیاب های معمولی تقریبا غیر ممکن است و برای این منظور باید از آسیاب صنعتی استفاده کنید. حتی در این صورت هم این قارچ به صورت کامل پودر نمی شود و بافتی شبیه خاک اره خواهد داشت.

گانودرما به دلیل طعم خاصی که دارد داخل غذا و خوراکی ها استفاده نمی شود. بلکه بهترین روش مصرف آن به صورت دم نوش و یا عصاره است. میزان پودر گانودرمای تعیین شده را مانند چای دم کنید و روی حرارت غیر مستقیم به مدت حداکثر 40 دقیقه قرار دهید.

در 20 روز اول درمان مصرف 1 گرم کافیست. البته باید توجه داشته باشید که یک روز در میان گانودرما را همراه با تفاله ی آن مصرف کنید. پس از 20 روز، باید میزان مصرف را به دو گرم در روز برسانید و این میزان را در دو نوبت صبح و عصر استفاده کنید.

اگر ناراحتی معده دارید می توانید از مصرف گانودرما به صورت ناشتا صرف نظر کنید و یا میزان مصرف را تقسیم بندی کرده، در طول روز استفاده کنید. بهتر است برای داشتن طعم بهتر و همچنین خنثی سازی طبع سرد این قارچ، از چوب دارچین هنگام دم کردن آن استفاده کنید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها