تایپ های پرخطر بیماری زگیل تناسلی

یکی از مهمترین امراض مقاربتی شناخته شده به خصوص در عصر حاضر، زگیل تناسلی است که بر اثر شیوع ویروس پاپیلومای انسانی به وجود آمده است. این ویروس دارای انواع گوناگونی است که نزدیک به صد نوع آن تاکنون مورد شناسایی قرار گرفته اند. با این حال همه ی انواع ویروس HPV خطرناک نیستند و فرد را مورد تهدید خاصی قرار نمی دهند و خودشان به مرور زمان از بین رفته و برطرف می شوند. اما این را نباید دلیل بر آن بدانیم که می شود به راحتی از کنار این بیماری گذشت.

در میان انواع شناسایی شده ی HPV، چندین تایپ از آن هستند که بسیار بسیار خطرناکند و در صورتی که فرد به یکی از گونه های آن ها مبتلا شده باشد و فرد برای درمان آن دیر اقدام نماید، می تواند بستری برای ظهور و بروز سرطان های کشنده ای بشود. شناسایی زودهنگام این نوع ها و مراقبت از ابتلا به آن ها و یا پیشگیری از بدتر شدن و همین طور پیشگیری از روابط جنسی خارج از عرف همگی از راه های ایمن برای برقراری سلامت جسمی و جنسی فرد تلقی می شوند.

دلایل ابتلا به زگیل تناسلی؟

پزشکان در طول دهه های گذشته تا به امروز راه ها و راهکارهای مختلفی را مبنی بر دلایل ابتلا به زگیل تناسلی شمرده اند که آگاهی از آن ها می تواند فرد را از ابتلا و رگفتار شدن به این ویروس پردردسر نجات داده و ایمن نماید. یکی از شایع ترین راه های ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی، عدم رعایت بهداشت جنسی و همین طور برقراری رابطه های جنسی خارج از قاعده ی ازدواج است که از ریسک های مبتلا کننده به این ویروس شمرده می شوند. در واقع ارتباط جنسی با فرد آلوده یکی از مهمترین عوامل درگیر شدن به ویروس HPV به شمار می آید.

واکسن hpv

انواع پرخطر زگیل تناسلی

در میان ده ها گونه از ویروس پاپیلومای انسانی، انواعی از آن هستند که بسیار پر خطرند و در صورت ابتلای فرد به آن می تواند زمینه ساز ایجاد بافت های سرطانی در بعضی از اندام ها نظیر پستان، رحم، دهانه ی رحم، پروستات، مقعد، آلت تناسلی، حلق، دهان، … بشود. دانشمندان حوزه ی بهداشت و سلامت جنسی انواع HPV های 16، 18، 69، 59، 33، 58، 45، 35، 52، 68، 31 و … را از نوع پر خطرترین تایپ های زگیل تناسلی شمرده اند که باید به محض اطلاع از ابتلا به زگیل تناسلی مورد آزمایش های لازم قرار گرفته تا نوع ویروس را تشخیص داده و اقدام به درمان به موقع نمایند.

برای درمان زگیل تناسلی و به ویژه تایپ های پرخطر آن هنوز راهکار دقیق و مشخص شده ای شناسایی نشده است. در بعضی از نقاط با انجام عملیات های واکسیناسیون HPV، سعی کرده اند که تا حدودی جلوی شیوع بیشتر این بیماری را بگیرند. در ایران نیز با روی کار آمدن دو نوع واکسن وطنی گارداسیل و همچنین واکسن پاپیلوگارد، تا حدی اقدامی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس HPV به عمل آمده است. با این حال، بهترین راهکارها همان پیشگیری از برقراری روابط جنسی خارج از عرف و قاعده و بعد به کار بردن روش های درمانی که از گذشته های دور با کمک گیاهان دارویی و به خصوص قارچ ها به آن توصیه شده است، می تواند تا حدودی درمانگر و چاره گشا باشد.

داروهای زیادی برای درمان بیماری زگیل تناسلی کشف شده اند که جدیدترین و موثرترین این دارو را در مقاله ای بررسی کرده ایم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله کشف داروی زگیل تناسلی را مطالعه نمایید.

تایپ های پرخطر hpv

قارچ شیتاکه و گانودرما درمانی برای مبارزه با تایپ های پرخطرHPV

در تحقیقات آزمایشگاهی به عمل آمده در لابراتوآرهای بزرگ دنیا که نتایج آنها در نشریات پزشکی روز دنیا به انتشار در آمده اند، قارچ های ارگانیکی مثل قارچ شیتاکه و گانودرمالوسیدوم محل بحث برای پیشگیری و حتی درمان زگیل تناسلی (روش های درمان بیماری زگیل تناسلی) و سرطان های ناشی از ابتلا به این ویروس خطرناک بوده اند. قارچ های ارگانیک مثل شیتاکه و قارچ گانودرما لوسیدوم از منابع غنی آنتی ویتامین های ضد سرطان مثل E، A ،C ،D و همین طور ویتامین های گروه B به شمار می آیند که در علم پزشکی از اصلی ترین آنتی اکسیدان ها محسوب می شوند.

این آنتی اکسیدان ها نقش چشمگیری در مبارزه با رادیکال های آزاد و بافت های آلوده به انواع خطرناک ویروس پاپیلومای انسانی دارند. مصرف قارچ شیتاکه و گانودرما چه به صورت تازه و یا حتی به صورت های دیگر آن می تواند سیستم ایمنی بدن فرد را تقویت کرده و مانعی در ابتلا به این نوع ویروس ها باشد. قارچ هایی مثل گانودرمالوسیدوم، شیتاکه و… از مواد معدنی مهمی مثل کلسیم، پتاسیم، منگنز، فسفر و… برخوردارند که در بهبود سلامت روان و شادابی و تقویت بنیه ی فرد اثرگذارند و جلوی پیشرفت بیشتر بافت های سرطانی شده بر اثر ابتلا به تایپ های پرخطر زگیل تناسلی را می گیرند.

گانودرما و شیتاکه

در صورتی که فرد براثر ابتلا به هر کدام از این تایپ ها به سرطان های نواحی تناسلی مبتلا شده باشد، پس از رعایت مراقبت های بهداشتی لازم، با گنجاندن قارچ هایی همچون شیتاکه، گانودرمالوسیدوم و … در جیره ی غذایی روزانه می تواند در جلوگیری از پیشرفت بیماری قدمی برداشته و مانع افت روحیه و تخریب بیشتر بافت های سلولی بدن خود بشود. از طرفی پلی ساکاریدها، تانن ها، استرول ها و تری ترپن های موجود در این قارچ ها را باید از مهمترین ترکیبات زیست فعالی شمرد که آنتی سرطان به حساب آمده و از بزرگ شدن و رشد و توسعه ی بافت ها و توده های سرطانی نواحی تناسلی بر اثر ویروس پاپیلومای انسانی جلوگیری می کند.

بهتر این است که قارچ شیتاکه، گانودرما و… را به صورت تازه در وعده های غذایی روزانه استفاده شود تا از خواص آن به صورت تازه تازه بهره مند شد. اما اگر به صورت تازه هم نشد، مکمل های این قارچ ها و یا پودر آن ها نیز از تمامی املاح و مواد معدنی موجود در آن ها برخوردار است و می تواند فایده ی لازم را به بدن فرد بیمار برساند. برای خرید قارچ گانودرما و قارچ شیتاکه خشک شده سالم یا آسیاب شده به سایت های فروشگاهی معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند مراجعه کنید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها