زگیل تناسلی در زنان

ویروس ها از عوامل انتقال انواع بیماری ها در دنیا شناخته شده اند. برای بعضی از ویروس ها، گونه های متنوعی مورد شناسایی قرار گرفته اند. HPV یا پاپیلومای انسانی یکی از انواع ویروس های شناخته شده در دنیا است که عامل ابتلا به بیماری عفونی مقاربتی زگیل تناسلی می باشد. این ویروس از طریق ارتباط پوستی و برقراری روابط جنسی بین افراد منتقل شده دارای نزدیک به دویست گونه می باشد که تقریبا 40 نوع آن توسط تماس پوستی انتقال می یابند.

برای ویروس پاپیلومای انسانی چندین گونه ی خطرناک هم شناسایی شده است که در میان این گونه ها HPV16 ،HPV18 و HPV45 از مهمترین و خطرناکترین گونه ها برای ابتلای فرد به سرطان ها اعلام شده اند. سرطان های دهانه ی رحم، واژن، لب، دهان، مقعد و مری  از شناخته ترین سرطان ها برای زنان مبتلا به ویروس پاپیلومای انسانی می باشند. برجستگی های رنگ پوست و گاهی سرخرنگ و یا صورتی رنگ در روی پوست ناحیه ی واژن و دستگاه تناسلی زنان که گاهی همراه با خارش و سوزش و درد هستند و گاهی هم هیچ علائمی ندارند و آزار دهنده نمی باشند از مهمترین علائم ابتلا به زگیل تناسلی در زنان به شمار می آیند.

روش های انتقال زگیل تناسلی در زنان

برای ابتلا به زگیل تناسلی در زنان، برقراری رابطه ی جنسی و رابطه دهانی با فرد مبتلا به این بیماری و یا حتی ناقل ویروس HPV کافیست. پژوهش ها نشان داده اند که سرعت انتقال ویروس پاپیلومای انسانی در زنان بسیار بالا است و تقریبا با همان ارتباط اولیه با فرد مبتلا و یا حامل ویروس، زن دریافت ویروس خواهد داشت. بر اساس یافته های پزشکی، میزان عفونت و ابتلا به زگیل تناسلی و همچنین سرطانی شدن از طریف ویروس پاپیلومای انسانی در زنان خیلی بیشتر از مردان گزارش شده است. این نشان می دهد که زنان به دلایلی خیلی سریع تر و گسترده تر مبتلا به عفونت زگیل تناسلی در روابط جنسی خارج از قاعده و غیر از ازدواج می شوند. براساس آمارها، سن ابتلا به زگیل تناسلی در دنیا به پایینترین حد خود یعنی 12 سال در دختران رسیده است و این به دلیل تغییر سبک زندگی و برقراری روابط پرخطر جنسی از سنین کم می باشد.

زگیل تناسلی

درمان زگیل تناسلی زنان

پزشکان برای پیشگیری و همین طور درمان زگیل تناسلی تاکنون روش های متعددی ارائه داده اند که اغلب تاحدودی موثر بوده اند. در کنار تغییر سبک زندگی، تزریق واکسن گارداسیل یکی از طرقی است که برای پیشگری از ابتلا به ویروس HPV معرفی شده است. به جز این، یکی از رایج ترین روش های درمانی برای برطرف کردن و درمان زگیل تناسلی در زنان استفاده از پماد پودوفیلین است که باید آن را در نواحی که زگیل ها قرار دارند به کار برد. به جز پماد پودوفیلین، کرایوتراپی، درمان های خانگی و … نیز در از بین بردن زگیل ها و درمان زگیل تناسلی نقش موثری دارند.

زگیل تناسلی و درمان با قارچ ها

یکی از بهترین و مطمئنترین روش های درمانی زگیل تناسلی زنان، در پیش گرفتن درمان خانگی به کمک گیاهان دارویی نظیر قارچ ها می باشد. یافته های پزشکی در سالهای اخیر نشان داده اند که قارچ هایی همچون قارچ گانودرما، شیتاکه، دم بوقلمون و… به دلیل بهره مندی از عناصر و ترکیبات شیمیایی خاص، نقش ویژه ای در دفع ویروس از بدن بیمار و همین طور درمان بیماری دارند. برای قارچ شیتاکه و گانودرما خواص بیشماری ذکر شده است که مصرف آن ها به صورت های مختلفی در زندگی می تواند به بیمار مبتلا به زگیل تناسلی کمک کرده و سرعت درمان بیماری را بیشتر می کند. داروهای جدید زیادی در رابطه با درمان بیماری زگیل تناسلی کشف شده اند اگر می خواهید در رابطه با جدیدترین داروی کشف شده برای درمان زگیل تناسلی اطلاعاتی بدست آورید حتما مقاله کشف داروی جدید زگیل تناسلی را مطالعه نمایید.

-تقویت سیستم ایمنی:

در زنان مبتلا به زگیل تناسلی تقویت سیستم ایمنی یکی از کلیدی ترین نکته ها برای درمان و غلبه بر بیماری و همچنین پیشگیری از سرطانی شدن نواحی گرفتار زگیل تناسلی می باشد. ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی بدن فرد را به شدت درگیر کرده و سیستم ایمنی را با چالشی جدی برای مقابله با ویروس و عفونت ایجاد شده مواجه می کند. بنابراین یکی از مهمترین نکته ها در بیمار مبتلا به ویروس HPV، تقویت سیستم ایمنی او می باشد. قارچ هایی نظیر گانودرما و شیتاکه که غنی از ویتامین هایی مثل E و C هستند نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن سطح آن در بدن بیمار دارند. مصرف این قارچ ها به صورت تازه در رژیم غذایی روزانه و یا به صورت دمنوش یا قهوه می تواند انرژی لازم را برای مقابله ی فرد با بیماری فراهم نماید.

بیماری زگیل تناسلی

-خاصیت آنتی باکتریالی و ضد عفونی کنندگی:

یکی از خواص قارچ گانودرما و شیتاکه، خاصیت ضد باکتری و ضد میکروبی آن است که مصرف آن ها برای زنان مبتلا به بیماری زگیل تناسلی بسیار توصیه می شود. مکمل شیتاکه و عصاره ی گانودرما حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های ضروری برای بدن بیمار مبتلا به HPV است که اگر به صورت مرتب در کنار اتخاذ یک روش زندگی سالم مصرف شوند می توانند نقش موثری در دفع ویروس از بدن بیمار و درمان بیماری به طور کامل داشته باشند. اگر می خواهید درباره تاثیر این 2 قارچ روی بیماری زگیل تناسلی اطلاعات بیشتری کسب کنید حتما مقاله تاثیر قارچ گانودرما و قارچ شیتاکه بر زگیل تناسلی را مطالعه نمایید.

-آنتی تومور:

از عواقب ابتلا به زگیل تناسلی، سرطانی شدن نواحی درگیر با زگیل تناسلی است که سرطان رحم و دهانه ی رحم از عمده ترین درگیری های زنان مبتلا به این ویروس محسوب می شود. ترکیباتی همچون پلی ساکاریدها، تری ترپن ها، تانن و پپتیدهای موجود در قارچ های شیتاکه و گانودرمالوسیدوم در کنار آنتی اکسیدان های مقوی آن ها، از مهمترین عوامل برای مبارزه با تومورهای سرطانی در زنان مبتلا به زگیل تناسلی هستند. ویتامین های E،D، A و C موجود در این قارچ ها از آنتی اکسیدان های معروفی به حساب می آیند که تاثیر چشمگیری در از بین بردن تومورهای سرطانی و بافت های سرطانی شده ی دهانه ی رحم و واژن زنان دارند.

در کل، انتخاب روش زندگی سالم در کنار استفاده از قارچ های گانودرما، شیتاکه، دم بوقلمون و… به صورت های گوناگونی نظیر عصاره، مکمل، تازه، پودر و … به صورت مرتب و تحت نظر پزشک، یکی از موثرترین راهکارها برای مبارزه با زگیل تناسلی در زنان و دفع ویروس HPV از بدن آن ها شمرده می شود.

برای خرید قارچ گانودرما یا سایر قارچ های دارویی حتما از طریق فروشگاه ها یا سایت های معتبری که در زمینه فروش قارچ های دارویی فعالیت دارند اقدام کنید تا از باکیفیت بودن قارچ ها خیالتان راحت باشد.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها