تاثیرگذارترین روش مصرف قارچ گانودرما

قارچ های ارگانیک غالبا قارچ هایی هستند که در جنگل های انبوه و با هوایی مرطوب می رویند. قارچ گانودرما لوسیدوم یکی از قارچ های ارگانیک است که البته امروزه به صورت گلخانه ای نیز کشت می شود. این قارچ به صورت طبیعی روی بدنه ی پوسیده ی درختان جنگل های بلوط و روی بدنه و یا پای درختانی همچون راش، بلوط، افرا و… در می آید.

کاشفان این قارچ عمدتا چینی ها، ژاپنی ها و ساکنان مناطق شرقی آسیا بوده اند. از صدها و بلکه هزاران سال پیش مردمان این نواحی از این قارچ به عنوان یک خوراک لذیذ که جنبه ی دارویی بسیار قوی هم دارد استفاده می کرده اند. امروز نیز، دانشمندان بسیاری از سراسر دنیا تحقیقات گسترده ای روی خواص قارچ گانودرما صورت داده اند تا به نتایج جالبی در مورد مواد موجود در این قارچ رسیده اند و به تاثیرات شگفت انگیز قارچ گانودرمالوسیدوم بر سلامتی و بهبود بسیاری از بیماری ها پی برده اند. این قارچ قرمز قهوه ای، برگها یا صفحه های پهنی دارد که به صورت پلکانی روی بدنه ی درختان می روید و زیبایی خارق العاده ای به طبیعت و محیط اطراف خود می دهد.

خواص موجود در قارچ گانودرما

قارچ خوراکی دارویی گانودرما لوسیدوم را باید یک منبع غنی و معجزه آسا از انواع ویتامین ها و مواد معدنی دانست. ترکیبات شیمیایی زیست فعال موجود در این قارچ نیز از مهمترین منابع موجود در ساختار این قارچ خوشمزه به شمار می آیند. به دلیل وجود ویتامین های مقوی مثلE ،D، D2  ،D3، C  ،A و همین طور ویتامین های خانواده ی B و… از این قارچ می توان به عنوان عاملی مهم در جهت جلوگیری از پیشرفت بسیاری از بیماری های بدخیم همچون سرطان ها استفاده کرد.

در واقع این ویتامین ها از مهمترین آنتی اکسیدان های موجود در یک قارچ به شمار می آیند که نقش مهمی در دفع رادیکال های آزاد و سموم وارد شده به بدن دارند. عناصر معدنی موجود در این قارچ نیز نقش مهمی در جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری هایی با منشا عصبی دارند. پتاسیم، کلسیم، فسفر، آهن و… این ویتامین های موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم از مهمترین منابع معدنی هستند که رسیدن آن ها به بدن در درمان بیماری هایی نظیر ام اس، پارکینسون، آلزایمر و… نقش مکمل و غیر قابل انکاری دارند.

قارچ گانودرما

از طرفی باید به ترکیبات زیست فعالی اشاره کرد که در سرعت بخشیدن به درمان بیماری ها تاثیرگذاری قوی دارند. پلی ساکاریدها و بتاگلوکان و دی گلوکان آن از مهمترین مواد موثره بر درمان سرطان و بیماری های خاص به شمار می آیند. از دیگر ترکیبات بیواکتیو که در این قارچ نهفته است می توان به تری ترپنوئیدها، تانن ها، اسیدهای آمینه ی ضروری و غیر ضروری، پروتئین ها و … اشاره داشت.

روش های مصرف قارچ گانودرما

در این قسمت چند مدل نحوه مصرف قارچ گانودرما را باهم بررسی می کنیم. هر کسی بر اساس سلیقه ی خوراکی خود انواع مختلفی از روش های مصرف را برای استفاده از قارچ ها به خصوص قارچ گانودرما لوسیدوم اتخاذ می کند. برای مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم روش های گوناگونی وجود دارد.

قارچ گانودرما لوسیدوم را نمی توان به صورت تازه و آسیاب نشده یا برای ریختن در سالاد و یا پخت در خوراک ها و انواع غذاها استفاده کرد. چرا که قارچ گانودرما طعم تلخی دارد و باعث خراب کردن طعم غذاهای شما می شود. همچنین به علت بافت سختی که این قارچ دارد ریختن آن در غذاها یا خوردن آن بصورت خام غیرممکن است.

پودر قارچ گانودرما لوسیدوم طعم تلخی دارد که اگر با آن مشکلی ندارید می توانید به غذاهایی مثل سوپ، آش، خورش ها و… اضافه کنید ولی حتما باید حرارت ببیند و پخته شود و به هیچ عنوان نباید به صورت خام مصرف شود.

از پودر آسیاب شده ی قارچ گانودرما لوسیدوم می توان همراه به قهوه نیز استفاده کرد. در واقع ترکیب قهوه و گانودرما یک ترکیب شناخته شده است و استفاده از پودر قهوه همراه با پودر گانودرمالوسیدوم باعث نشاط بخشیدن و انرژی افزایی به افرادی که به انرژی زیاد برای کارها و امور روزانه نیاز دارند، نقش بسیار چشمگیری دارد.

دمنوش گانودرما

عصاره گیری قارچ گانودرما یک روش دیگر برای مصرف این قارچ است برای کسانی که زمان کافی برای درست کردن دمنوش گانودرما ندارند مناسب است. برای گرفتن عصاره قارچ گانودرما باید پنجاه گرم پودر گانودرما را در سه لیتر آب ریخته و به مدت چهار ساعت بجوشانید تا جایی که فقط نیم لیتر آب باقی بماند سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنید. روزانه بین پنج تا پانزده میلی‌لیتر از عصاره را می‌توانید مصرف نمایید (یک قاشق غذاخوری معادل پنج میلی‌لیتر می‌باشد). ایده‌‌آل ده میلی‌لیتر در روز است که بهتر است این مقدار در دو الی سه وعده مصرف شود.

 بهترین مدل مصرف کردن گانودرما لوسیدوم

قارچ پودر شده ی گانودرما لوسیدوم را می توان به صورت دمنوش نیز استفاده کرد. در واقع دمنوش گانودرما لوسیدوم یکی از بهترین روش های توصیه شده برای استفاده از خواص بیشمار این قارچ به حساب می آید.

برای درست کردن دمنوش گانودرما لوسیدوم باید روزانه از 1-3 گرم پودر این قارچ استفاده کنید. که برای شروع میزان 1گرم توضیه می شود که بعد از 20 می توانید این مقدار را به روزی 2گرم (یک قاشق غذاخوری) افزایش دهید. بهتر است این مقدار را به مدت دو بار در روز و قبل از وعده های اصلی غذایی استفاده کنید تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. کافیست این پودر پرخاصیت را در آب جوشیده ریخته و بگذارید روی حرارت بسیار پایین دم بکشد مانند دم کردن چای. اگر با طعم تلخ قارچ گانودرمالوسیدوم کنار نمی آیید می توانید افزودنی هایی مثل پودر زنجبیل، پودر پوست پرتقال، دارچین و … را به این دمنوش اضافه کرده تا هم طبع سرد آن را متعادل کند و هم طعم دلنشین تری به آن ببخشید و از خواص آن بهره ی بیشتری ببرید.

یکی از زمانهای مناسب برای مصرف دمنوش قارچ گانودرمالوسیدوم در اواخر غروب و پیش از به خواب رفتن توصیه می کنند. در واقع این دمنوش تاثیر به سزایی در آرامش و خواب راحت و کاهش استرس در افراد دارد.

پس از آماده شدن دمنوش گانودرما لوسیدوم، بهتر این است که آن را صاف نمایید و بعد از کمی خنک شدن آن، در فنجان ریخته و مصرف کنید. در صورتی که ناراحتی معده ندارید می توانید این دمنوش فوق العاده را صبح ها و به صورت ناشتا میل نمایید تا انرژی کافی برای انجام امروز روزانه را به دست بیاورید. شما می توانید این دمنوش را تا دو سه روز در یخچال نگهدارید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها