تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری کولیت روده اولسراتیو

یکی از بیماری های شایع دستگاه گوارشی که از روده ی بزرگ شروع می شود کولیت روده است که دارای انواع مختلفی بوده و کولیت روده اولسراتیو یکی از موارد آن به شمار می آید. ابتلا به کولیت اولسراتیو می تواند بر اثر علل و عوامل خاصی همچون ژنتیک و سابقه ی خانوادگی، مشکلات و اختلالات خود ایمنی، عوامل محیطی نظیر استرس های مداوم ناشی از محیط و یا آلودگی شدید هوا و … به وجود بیاید و سلامت فرد را تا مدتها درگیر خود کرده و گاه حیات او را به خطر بیندازد.

این بیماری با نشانه هایی همچون درد شدید شکمی، بی اشتهایی، اسهال شدید، یبوست شدید، افسردگی، خستگی مزمن، تب، افت شدید وزن، عدم رشد کافی در کودکان و… بروز پیدا می کند. همچنین در موارد حاد تر فرد مبتلا به کولیت اولسروز با مشکلات کبدی، قرمزی و درد چشم، بروز زخم های دهانی، درد در مفصل های بدن، بروز قرمزی های خارش دار روی پوست و… روبرو می شود. کولیت روده اولسراتیو دارای عوارض ناخوشایندی است که در حادترین شرایط ممکن است به سرطان روده ختم شود.

روش های درمانی کولیت روده

برای درمان بیماری کولیت روده اولسراتیو پزشکان در گام اول با انجام آزمایشات گوناگون اقدام به مشخص کردن وضعیت بیماری در بدن فرد می کنند. آزمایش خون، آزمایش مدفوع، تصویربرداری با ام آر آی و سی تی اسکن و همین طور روش مشاهده ی مستقیم از طریق آندوسکوپی از مهمترین روش های تشخیصی مدرن برای تشخیص نوع کولیت و وضعیت فرد در این بیماری می باشد. پس از تشخیص، پزشک اقدام به تجویز دارو و روش های درمانی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و بهتر شدن وضعیت زندگی فرد می کند.

کولیت روده اولسراتیو

پزشکان غالبا از چند نوع دارو برای درمان کولیت روده اولسراتیو استفاده می کنند که شامل آمینوسالیسیلات ها، کورتیکواستروئیدها، داروی های معتدل کننده ی سیستم ایمنی بدن، داروهای بیولوژیکی می باشند.در موارد حادتر این بیماری، جراحی و برداشتن کولون یک روش درمانی غیر قابل اجتناب برای بیمار به شمار می آید. همچنین بیمار مبتلا به کولیت اولسراتیو باید از یک رژیم غذایی خاص پیروی کند که در آن فرد باید از برنج  سفید، نان بدون سبوس، تخم مرغ، ماهی، گوشت بدون چربی، سبزیجات پخته و …استفاده نماید.

خواص قارچ گانودرمالوسیدوم

یکی از روش های درمانی برای بیماری ها استفاده از داروهای گیاهی است که قارچ های دارویی خوراکی از مهمترین گیاهان دارویی خوراکی برای مداوای بیماری ها و همین طور پیشگیری از ابتلا به بیماری ها شمرده می شود. قارچ گانودرما از مهمترین قارچ های خوراکی دارویی است که منبعی غنی از ویتامین هایی است که بهترین آنتی اکسیدان های خوراکی برای بدن و سلامت دستگاه گوارش به شمار می آیند.

از طرفی برای کسانی که به دنبال یک داروی خوراکی برای تقویت سیستم ایمنی و قدرت دفاعی بدن می گردند قارچ گانودرما یکی از مهمترین قارچ های دارویی است که مصرف آن به دلیل بهره مندی از انواع آنتی اکسیدان ها می تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در بیمارانی که با ضعف سیستم ایمنی روبرو هستند، داشته باشد. پلی ساکاریدها، تانن، تری ترپنوئید، استرول، پروتئین، انواع آمینواسیدها و… از دیگر ترکیبات بیواکتیو مهم موجود در ساختمان قارچ گانودرما می باشند که به ویژه برای درمان بسیاری از بیماری ها مثل سرطان ها لازم و ضروری هستند.

قارچ گانودرما

درمان کولیت روده با قارچ گانودرما

افراد مبتلا به کولیت روده اولسراتیو با عوارض و مشکلات ناشی از این بیماری دست و پنجه نرم می کنند. کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن یکی از این مشکلات است که  طب سنتی برای رفع آن به مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم توصیه کرده است. این قارچ به دلیل وجود ویتامین های A ،E ،D ،C و همین طور انواع آنتی اکسیدان های ضروری یکی از بهترین داروهای خوراکی برای بهبود سیستم ایمنی و شرایط عمومی بیمار به شمار می آید. بیمار مبتلا به کولیت روده اولسراتیو می تواند این قارچ را به صورت پودر آسیاب شده در آورد و به صورت دمنوش میل نماید. در صورتی که در رابطه با تقویت سیستم ایمنی با قارچ گانودرما نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید مقاله قارچ گانودرما و تقویت سیستم ایمنی را مطالعه نمایید.

از طرفی تری ترپنوئیدهای موجود در قارچ گانودرما دارای اثرات مستقیم روی التهاب روده هستند و باعث می شوند که التهاب روده در بیماری کولون کاهش پیدا کند. پژوهش ها نشان داده اند که مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم و یا حتی عصاره ی آن نقش موثری در مهار سلول ها و مولکول های پروتئینی که باعث بروز التهاب در جداره روده کولون می شوند دارد. از طرفی ترکیبات زیست فعال قارچ گانودرما همچون پلی ساکاریدها و بتاگلوکان و دی گلوکان آن در کاهش رشد سلول های بافت سرطانی روده ی بزرگ تاثیر داشته و مانع رشد و گسترش بیماری به دیگر اعضای بدن بیمار می بشوند. مصرف عصاره ی G.Lucidum امروزه به عنوان یک داروی کند کننده ی بیماری کولون روده و پیشگیری کننده از بروز التهاب در روده ی بزرگ و دستگاه گوارش در سراسر دنیا به شمار می آید.

کولیت روده اولسراتیو

پزشکان به دلیل فیبر بالایی که این قارچ در ساختمان خود دارد برای بیماران مبتلا به کولیت روده اولسراتیو که با اختلالات روده دست و پنجه نرم می کنند مصرف این قارچ را در دوزهای مشخص و زیر نظر پزشک درمانگر توصیه می نمایند. کم کردن ماکروفاژهایی که به روده ی بزرگ و بافت آن وارد شده و باعث پدید آمدن التهاب در جداره ی آن شده اند و تهدیدی برای سرطانی شدن این بافت به حساب می آیند از دیگر اثرات مصرف عصاره ی قارچ گانودرما لوسیدوم است که با کاستن ماکروفاژها از سرطانی شدن بافت ملتهب روده جلوگیری کرده و به کاهش التهاب روده ی آسیب پذیر کمک می نماید. استفاده از این قارچ در بیماران مبتلا به کولیت روده بزرگ نقش چشمگیری در تقویت سیستم اعصاب داشته و باعث تحریک ترشح هورمون های نشاط آور همچون سروتونین، اندروفین و… شده و میزان امید به زندگی را تا حدی در بیمار بالا می برد. اگر در رابطه با نحوه مصرف این قارچ و میزان مصرف آن سوالاتی دارید حتما مقاله نحوه مصرف قارچ گانودرما را مطالعه نمایید.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها