تاثیر قارچ یال شیر بر زخم های دستگاه گوارش

به طور کلی باید گفت که سه نوع زخم در دستگاه گوارش افراد به وجود می آیند که شامل زخم مری، زخم معده و زخم اثنی عشر می باشند. هر یک از این زخم ها باعث بروز ناراحتی هایی در دستگاه گوارش فرد شده و هر یک بر اثر علل و عواملی در سیستم گوارشی افراد به وجود می آیند. بروز زخم در هر یک از این بخش های ذکر شده در دستگاه گوارشی افراد دارای نشانه هایی است که شامل بی اشتهایی، کاهش وزن شدید و ناگهانی، تهوع، درد شدید در قفسه ی سینه، مدفوع خونی و بسیار تیره رنگ، بروز احساس ضعف شدید در فرد، بروز مشکلات تنفسی و… می باشد. فرد در صورت بروز هریک از این علائم حتما باید به پزشک متخصص دستگاه گوارش مراجعه کند.

این مشکلات غالبا بر اثر عواملی نظیر وجود باکتری هلیکوباکترپیلوری در سیستم گوارشی فرد، مصرف الکل و نوشیدنی های الکلی به مدت طولانی، استعمال دخانیات، مصرف داروهای غیر استروئیدی نظیر استامینوفن، ایبوبروفن و…، در معرض پرتودرمانی بودن و… به وجود می آیند. بنابراین در صورت عدم شناسایی به موقع زخم در دستگاه گوارش فرد ممکن است با بروز زخم در هر یک از قسمت های سیستم گوارش خود مواجه شود که در این صورت عوارض نامطلوبی برای او به دنبال خواهد داشت.

روش های درمانی زخم های دستگاه گوارش

برای درمان بیماری ها و زخم های دستگاه گوارشی ابتدا پزشکان از روش های مطمئن کننده ای نظیر آزمایشات و روش های تشخیصی مثل آندوسکوپی، تست های آزمایشگاهی و تصویر برداری از بخش های فوقانی دستگاه گوارش استفاده کرده و پس از اطمینان از چگونگی زخم های گوارشی در بدن بیمار اقدام به اتخاذ روش های درمانی می کنند.

درمان زخم های دستگاه گوارش

دارودرمانی از رایجترین روش ها برای جلوگیری از پیشرفت زخم های گوارشی می باشند. پزشکان امروزه از داروهای آنتی اسیدی همچون امپرازول، تینیدازول، سایمیتیدین، فاموتیدین، آموکسی سیلین و… استفاده می کنند که اغلب داروهای آنتی باکتریال و تسکین دهنده و کاهنده ی حجم اسید معده و دستگاه گوارش شمرده می شوند. با این همه در صورتی که زخم در بدن بیمار پیشرفته باشد و باعث بروز سوراخ در بخش هایی از دستگاه گوارش فرد شده باشد پزشک از دیگر روش های درمانی مثل جراحی استفاده می کند.

قارچ یال شیر

یکی از قارچ های خوراکی که کاربرد دارویی گسترده ای در سراسر دنیا دارد، قارچ ریش پیرمرد یا همان قارچ یال شیر است. این قارچ به دلیل سبک خاص رویشی که دارد از ترکیبات بیواکتیو و موثری برای درمان بیماری ها و همین طور پیشگیری از بروز انواع امراض در بدن افراد برخوردار است. در حال حاضر چون متقاضی برای این قارچ بی شمار است بسیاری از افراد رو به پرورش این قارچ به صورت گلخانه ای آورده اند. قارچ یال شیر به دلیل بهره مندی از خواص آنتی باکتریال و ضد میکروبی جزو مهمترین داروهای گیاهی به شمار می آید.

این قارچ انواعی از ویتامین ها و عناصر معدنی و آنتی اکسیدان های موثر در جلوگیری از بروز بیماری ها را در ساختار خود دارد. همچنین قارج یال شیر در زمره ی قارچ های دارویی است که دارای ترکیبات زیست فعال قطبی و غیر قطبی است که نقش چشمگیری از تقویت سیستم ایمنی داشته و مانع پدید آمدن توده های سرطانی و بدخیم به ویژه در دستگاه گوارش افراد می شود. مصرف قارچ یال شیر قدرت دفاعی بدن را در برابر رادیکال های آزاد افزایش می دهد و مانعی بر سر راه توسعه ی بافت های سرطانی در بدن بیماران سرطانی می باشد.

 

اثرات قارچ یال شیر بر زخم های دستگاه گوارش

امروزه پژوهشگران با انجام انواعی از آزمایشات بالینی به نتایج جالبی پیرامون خواص آنتی باکتریایی قارج یال شیر به ویژه برای بیماران مبتلا به زخم های گوارشی رسیده اند. مصرف پودر آسیاب شده ی قارچ یال شیر به صورت دمنوش نقش موثری در پاکسازی معده و روده و دستگاه گوارشی از باکتری های مضری همچون هلیکوباکترپیلوری دارد.

قارچ یال شیر

این باکتری از موثرترین باکتری ها در ایجاد زخم های گوارشی محسوب می شود که با استفاده از قارچ یال شیر می توان هم در دفع آن کمک کرد و هم مانع به وجود آمدن آن در بدن و سیتسم گوارشی شد. از طرفی پژوهش ها نشان داده اند که در صورت از بین رفتن و یاضعیف شدن پرزهای معده و دستگاه گوارشی، مصرف قارچ یال شیر و یا حتی عصاره آن می تواند به عنوان یک محافظ پرزهای معده عمل کرده و یک نوع لایه ی محافظتی بر روی معده و دیگر بخش های دستگاه گوارشی ایجاد نماید.

خواص ضدباکتریایی قارچ یال شیر

از جمله خواص قارچ یال شیر آنتی باکتریایی و ضد میکروبی بودن این قارچ است و مهمترین فایده ای هستند که در صورت بروز زخم در معده، اثنی عشر یا مری، می توان از آن به عنوان یک داروی آنتی بیوتیک برای برطرف کردن آثار عفونت یا میکروب ها در بدن استفاده کرد و به کمک آن روند بهبودی و پاکسازی دستگاه گوارش را سرعت بخشید.

در صورتی که فرد در مراحل اولیه ی کشف مشکلات گوارشی و زخم گوارشی در بدن خود است می تواند برای جلوگیری از گسترش آن به ایران گانودرما مراجعه کرده و در کنار داروهایی که پزشک معالج برای درمان زخم های گوارشی او تجویز نموده است، از بسته های دارویی خوراکی قارچ یال شیر به صورت روزمره و طی یک دوره درمانی استفاده نماید. نحوه مصرف قارچ یال شیر به این صورت است که این قارچ را می توان هم در آب خیساند و به صورت تفت داده شده در کنار خوراک های روزانه استفاده کرد، و هم می توان به صورت پودر در آورد و از آن یک دمنوش مفید و موثر برای ایجاد یک لایه ی محافظتی از معده استفاده کرد. دمنوش قارچ یال شیر را می توان دو روز هم در یخچال نگهداشت و روزانه از آن استفاده کرد تا به مرور باعث بهبود دردها و زخم های گوارشی شود.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها