تاثیر قارچ یال شیر بر بیماری های قلبی

امروزه بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین انواع بیماری هایی هستند که مردمان مختلف در سراسر کره ی زمین را همه روز به نوعی درگیر خود می کنند. ایسکمی قلبی، آریتمی قلبی، اختلالات دریچه ی قلبی، عفونت های قلبی، انسداد عروق و …از نمونه های رایجی هستند که جزو بیماری های قلبی و عروقی خوانده می شوند. این دسته از بیماری ها بر اثر سوابق خانوادگی و ژنتیکی ، استرس و اضطراب بیش از حد، مصرف بی رویه ی غذاهای چرب و فرآوری شده، حوادث و… در افراد به وجود می آیند.

همچنین دسته ای از بیماری های قلبی به صورت مادرزادی بوده و همچون بیماری سوراخ قلب، نارسایی قلبی و … فرد را از کودکی دچار عوارض ناخوشآیندی می نمایند. تغییر سبک زندگی و گرایش افراد در زندگی شهرنشینی به عدم تحرک کافی و مصرف غذاهای حاضری از مهمترین عوامل ابتلای افراد به بیماری های قلبی به شمار می آیند.همچنین چاقی، زندگی در هوای آلوده ی شهرها و تنفس ذرات سموم و رادیکال های آزاد موجود در هوای آلوده نیز بر شد ابتلای به این قبیل بیماری ها و کثرت مرگ و میر می افزاید.

روش های درمان بیماری های قلبی

درمان بیماری های قلبی بدون در نظر داشتن تغییر سبک زندگی، امکان پذیر نیست. فرد بیمار حتما باید برای جوابدهی بدن به دارودرمانی و یا جراحی، روش تغییر سبک زندگی را در پیش بگیرد. تغییر سبک زندگی برای یک بیمار قلبی عروقی شامل تغییر نوع رفتار (ورزش و انجام تحرکات مناسب به صورت روزانه) و همین طور تغییر رژیم غذایی (مصرف سبزیجات و میوه جات تازه و سالم، مصرف غذاهای آب پز و کم چرب و …) می باشد. جراحی یکی از روش های درمانی برای یک بیمار قلبی عروقی است که طی آن پزشک از انواع روش های جراحی برای برطرف کردن مشکل فرد استفاده می کند. دارو درمانی نیز یکی دیگر از روش هایی است که پزشکان غالبا برای بیماران قلبی عروقی استفاده می کنند. بیماران قلبی برای جوابدهی روش های درمانی، باید پرهیزاتی را در سبک زندگی خود رعایت کنند که شامل عدم مصرف الکل و مشروبات الکلی، عدم استعمال دخانیات ، عدم مصرف قندهای مصنوعی و …می باشد.

قلب

خواص قارچ یال شیر

یکی از روش های درمانی رایج در کنار درمانی که پزشک معالج برای یک بیمار قلبی عروقی اتخاذ کرده است، استفاده از گیاهان دارویی و قارچ های خوراکی دارویی می باشد. این روش درمانی بیش از هزار سال قدمت دارد و پاسخ خوبی برای معالجه ی بیماری ها به ویژه بیماری های قلبی و عروقی محسوب می شود. یکی از انواع قارچ های خوراکی دارویی، قارچ یال شیر است که از مواد معدنی بسیار زیادی همچون پتاسیم، آهن، کلسیم ، فسفر، منیزیم و … تشکیل شده است. همچنین قارچ یال شیر به علت سبک رویش خاصی که دارد انواعی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مفید و موثر برای سلامتی بدن انسان را در خود جای داده است.

ویتامین هایی نظیر A، E، D، D2، D3 و همین طور ویتامین های گروه B از بهترین و مقوی ترین آنتی اکسیدان هایی هستند که در ساختار و پیکره ی قارچ یال شیر وجود دارند. از طرفی قارچ خوراکی دارویی یال شیر را باید از مهمترین منابع ترکیبات زیست فعال دانست. ترکیبات زیست فعال به دو نوع قطبی و غیر قطبی تقسیم می شوند که پلی ساکاریدها و دی گلوکان و بتاگلوکان، تری ترپن ها، استرول ها، آمینواسیدها و… از اساسی ترین این ترکیبات بیواکتیو به شمار می آیند .

درمان بیماری های قلبی با قارچ یال شیر

طب سنتی برای درمان بیماری های قلبی مصرف قارچ های خوراکی دارویی همچون قارچ یال شیر را پیشنهاد می دهد. از مهمترین ترکیباتی که در قارچ یال شیر پیدا می شود استرول های آن هستند که نقش مهمی در رفع پلاک های ایجاد شده در شریان ها و عروق خونی افراد مبتلا به بیماری های قلبی دارند. پلاک های خونی باعث تنگی عروق و در مواقع حادتر انسداد عروق قلبی می شوند. مصرف مرتب قارچ یال شیر (به هر صورت که فرد میل دارد) به دلیل وجود استرول ها و دیگر انواع ترکیبات بیواکتیو موجود در آن باعث حل شدن و رفع پلاک ها و چربی های انباشت شده در عروق خونی شده و به کاهش و رفع کلسترول بد خون کمک می کند.

قارچ یال شیر

همچنین قارچ یال شیر به دلیل بهره مندی از انواع آنتی اکسیدان ها می تواند به تقویت قلب و عضلات آن کمک کرده و به کاهش استرس اکسیداتیو که از علت های اصلی برای ابتلای افراد به بیماری های حاد قلبی به شمار می آید، بینجامد. مصرف قارچ یال شیر به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مثل هریسنون B باعث جلوگیری از به وجود آمدن لخته های خونی در رگ ها و عروق افراد مستعد به بیماری های قلبی عروقی می شود. افرادی که سابقه انسداد عروق دارند، برای بهره مندی از خواص قارچ یال شیر می توانند از قارچ یال شیر به عنوان یک دمنوش دارویی استفاده کرده و یا از پودر آن در چای یا قهوه ی خود استفاده نمایند.

قارچ یال شیر را به صورت تازه و یا خشک نیز می توان برای بیماری که به مشکلات قلبی مبتلاست استفاده کرد. می توان قارچ یال شیر خشک شده را در یک کاسه آب ولرم خیساند و از آن در آش، سوپ و یا به صورت تفت داده شده در پای بشقاب خوراک مرغ یا گوشت فرد استفاده کرد. اگر در رابطه با نحوه مصرف این قارچ نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید حتما مقاله نحوه مصرف قارچ یال شیر را مطالعه نمایید. عصاره ی قارچ یال شیر یکی از مهم ترین داروهای گیاهی است که می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بروز اکسید کلسترول در رگ های خونی فرد داشته باشد. اکسید شدن کلسترول از اصلی ترین عوامل بروز پلاک و رسوبات خونی در رگ ها به شمار می آیند که با مصرف قارچ یال شیر به دلیل وجود استرول های موجود در آن می توان به رفع آن کمک و حتی از به وجود آمدن آن جلوگیری به عمل آورد.

0 0 رای ها
به ما امتیاز دهید
مشترک
اطلاع از
guest

0 نظر ثبت شده
بازخورد داخلی
مشاهده تمام دیدگاه ها